Citace Původně odeslal Tomy
Ahoj dneska jsem si objednal ASUS A7N8X obic bes tech serepeticek to nepotrebuju chci vedet jestli mi tam pujde za
1: muj starej SBLive 5.1?
2:mam pres USB pichlou AVAYA mam bezdrat net nebude se to hadat s tou sitovkou ?da se ta sitovka vypnout?
3: je tam integrovanej modem v pripade ano da se vypnout?

Ted mam zatim ABIT KX333 je to shit fur se mi to tipe pod XP hazi to modrou obrazovku s chybocvim halsenim IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALL
zapnu comp a po cca po30sek se to tipne pak to najedu znovu a je to ok as do chvile kdy pustim neco 3D pak se to bud hodi modrou obrazovku z vis hlasenim nebo to zamrzne skousel jsem dat pameti jen na 133 a casovani na 2.5 zvisil jsem jim napajeni na 1.75 a stejne skousel jsem to i s prazdnejma PCI slotam a zas. Teplotou Procesoru to neni mam Volcano 7 a jel jsem to na maximum 6000 otacek proc ukazoval prijemnych 48C jinak ostani polosky mam v biosu na defolt krom AGP tam mam zaple FAST WRITE
Us jsem se nasral a jdu si asi pro toho ASUSe ABIT NF7 nevipada zle i cena je prijemna ale us jsem se jednou spalil ABIT us NIKDY ! EPOX vs ASUS to dilem jsem mel do vcera ale zacinal jsem s ASUSuem A7M26 a byl jsem max spoky EPOXE nemuzu koupit u lokalniho prodejce a proto si asi vezmu toho ASUSe
Ne ze by EPOX nebyl spatnej ale neverim mu a nasledna reklamace by pak trvala dlouho takle Pokazeny ASUS vemu a do 14Dnu mam novej kus diky za odpovedi
no ja bych toho Live 5.1 zahodil a vzal bych asus jedine toho deluxe, jinac to je o nicem. Jinak k tomu abitu nemas to nahodou pretoceny? Ja mam toho posledniho NF7S a max spokojenost - a to sem se dlouho rozmejslel mezi A7N8X deluxe a Epox8rda+. Nakonec sem se rozhodl pro Abit Pred tim sem mel Asus a taky pohoda, ale Abit tady z tech desek vypada tak nejak nejlip