Tady je pár věcí na co ses ptal na začátku.
Rozdíl tam samozřejmě je.
Vyrábí se v několika variantách.
1x USB + adapter.
2x USB
Nejlevnější nemají vypínač. Takže hned po zapnutí se rozběhnou.
Některý mají fan.
Tady je pár věcí na co ses ptal na začátku.
Rozdíl tam samozřejmě je.
Vyrábí se v několika variantách.
1x USB + adapter.
2x USB
Nejlevnější nemají vypínač. Takže hned po zapnutí se rozběhnou.
Některý mají fan.
Co se mě zrovna dostane pod pazoury.
Dik, jeste bych se chtel zeptat jestli primo externi disk je nejak odolnejsi (nejake dalsi technoligie) vzhledem k prenaseni atd. nez normalni disk v externim boxu nebo je to to samy...
Barton 2500+, AC Copper Silent 2, Gf4 Ti4200, Assus A7V880, Kingston 512 DDR, WD 800JB 80GB, DVD-RW NEC 3500, LCD Samsung 710T, Creative I-Trique 3200, PSU 400W, ATI Remote Wonder
1,8" disky jsou odolnější něž 3,5" všeobecně. Ale, samozřejmě je velkej rozdíl v discích. Hitachi mají lepší parametry než WD,SG atd..
z vlastni zkusenosti na 2.5kovej disk do 40GB nebylo potreba externi napajeni, pak jsem ten disk vymenil za 80GB a ten uz proste USB napajeni neutahlo![]()
Neskodilo by napsat, co mas za ext. box a znacku (model) disku.Ja pouzivam tento ext. box Welland ME940U2 Externí box pro 2.5" USB a mel jsem v nem 3 disky Hitachi.Jen byl 4200ot, 40GB a dva modely 5K100, 5400ot, 80GB a 100GB (vsechny maji startovaci proud 1A) a vetsinou jedou jen z jednoho USB, tam kde se neroztoci, tak vzdy pomohlo pridavne napajeni z druheho USB, ktere je pruchozi, takze nezabere obe USBcka.Původně odeslal honzAK
2Piero
Nekde jsem cetl ze to pridavny druhy napajeni ale nejde napajet z prednich USB myslim ty vyvedeney dopredu caseu (jestli se tam nejak deli proud nebo kvuli cemu to uz nevim) je to pravda?
Barton 2500+, AC Copper Silent 2, Gf4 Ti4200, Assus A7V880, Kingston 512 DDR, WD 800JB 80GB, DVD-RW NEC 3500, LCD Samsung 710T, Creative I-Trique 3200, PSU 400W, ATI Remote Wonder
Jedinej důvod proč by nemohlo fungovat front USB je krátkej kabel od přídavnýho napájení. (není rozdíl mez USB na desce a vyvedeným do casu pokud je zapojený správně a není zakázaný v biosu)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)