mam ten avance, jsem spokojen az na tloustku plechu u bocnic - trochu se krouti ale to je asi tim ze je prorezana oknem (vnitrek se NEKROUTI a je tak pevne vyresenej ze za rok pouzivani sem na nic neprisel). ja ji kupoval kvuli windtunelu, dvirkum, 5x 5a1/4 pozicim a otocenymu mb (kdyz vezmu v potaz ze by mi visel pulkilovej freezer v klasickym kejsu tj. nahore a chladic z cpu visel grafice tak se mi beha mraz po zadech) navic jsem ani nechtel okno, ale dodavatel mi potvrdil ze bude na 100pro k sehnani (stejne tak teplomer do dvirek), nakonec skutek utek. NEVIM CO JE NA NI ZA KOLOTOCARINU! to bych spis rek ze tn coolermaster je svitivejsi! navic chlazeni ma ten avance taky zmakly lip (proste 8cm fan je mensi nez 12cm a z toho plynou i dalsi skutecnosti). jeste teda k problematice silverstone a "padelky" - opravdu prvni kejs co sem videl byl avance (kupodivu je to i podobnej cednik jako byl avance bxx - a ty bych rek ze byly na svoji dobu hodne husty, strcily do kapsy i chiefy) a teprv potom se zacaly objevovat dalsi vyrobci, kteri prodavaly vlastne jen jiny predni panel a vetsinou jeste ubraly jednu velkou pozici... sumasumarum mi to proste furt vychazi ze nejlip z toho vychazi avance - proste nevidim duvod davat 2-3x vic za to ze se to jmenuje silverstone! urcite to neni ale tak jak napsal ten d.ebilek (za celou dobu existence na foru sem se k tomu nikdy nesnizil ale ted si nemuzu pomoct no) co o trochu vejs...Původně odeslal M.K.