Citace Původně odeslal eX@t
Pred tyzdnom som splasil Thermaltake Sonic tower heatpipe xladic a konecne mozem taktovat viac svojho bartona 2500+. s byvalim volcano 11 som siel asi na 2500 otackax 200*11 54 stupnov pri nabehnuti windowsu a asi 61 stupnov pri zatazi. No novy TT heatpipe s 12cm vetrakom pri 900 otackax dava pri nabehnuti windowsu 38 stupnov a pri max zatazi 49 stupnov a bezi to zatial 210*11=2315 mhz stabilne cize celkom dobre.skusal som aj take ze vysledna frekvencia 2410 ale k stabilite mu nepomohlo ani 1.8 V cize to uz asi nikdy nedosiahnem, ale si myslim ze mam dobry kusok bol to jeden z prvych serii takze mam aj odomknuty nasobic. Ale asi najvecsi podiel na natktovani ma poriadna doska co si myslim ze epox 8rda3+ je. Asi 3ja kamarati mame rovnake dosky aj cpu a setkym nam ide minimalne 2200mhz(3200+). Jeden z nas mal kedysi gigabyte a na tej nesiel pretaktovat ani na 2800+ ... no tolko asi moje skusenosti.ale taka otazka mimo oplati sa mi ist na AMD64?postrehnem nejaky vykon navyse?
Ak sa nebojis a chces naozaj zistit kde ma tvoj procik strop, daj mu tych 1,8V a viac....ja som ho na 2420MHz ustalil az so skoro dvoma voltami...real mam dva nastavene v biose, ale moja doska trocha undervoltuje proc....to vsetko ale s vodou....takze kym to uchladis...skusaj....