Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: WINAMP proč nepřehrává .mp3?

Junior Member Avatar uživatele mtrix
    Vliv
    265

Standardní WINAMP proč nepřehrává .mp3?

Proč, když dvojklikem chci otevřít hudební soubor tak se nachvíli zasekne počítač a nic se nepřehraje. Zkoušel jsem několikrát přeinstalovat WinAmp, ale bez efektu. Když nastavím v nastavení složek jako výchozí přehravač MediaPlayer vše funguje v pohodě.
    Díky zaradu
    Athlon XP 2500+ Barton (1,83Ghz),512 Mb 333,GeForce FX 5200 128Mb, 60Gb WD, ProView 17\" Win XP profeSSional, Playstation 2, GBC, MPIO ONE

Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Věk
    40
    Vliv
    273

Standardní Re: WINAMP proč nepřehrává .mp3?

Citace Původně odeslal mtrix
    Proč, když dvojklikem chci otevřít hudební soubor tak se nachvíli zasekne počítač a nic se nepřehraje. Zkoušel jsem několikrát přeinstalovat WinAmp, ale bez efektu. Když nastavím v nastavení složek jako výchozí přehravač MediaPlayer vše funguje v pohodě.
    Díky zaradu
    nenapsal si co to je za verzi, co mas za system... kazdopadne zkus novejsi nebo starsi...
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    275

Citace Původně odeslal J.Wade
    nenapsal si co to je za verzi, co mas za system... kazdopadne zkus novejsi nebo starsi...
    Spíš tu starší bych doporučil. Tj. do verze 2.9xxx
    Vypadá to že máš rozdrbaný asociace, což s oblibou dělají právě novější verze Winampu.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Novej Winamp má vůbec dobrý záseky - třeba jeho okna (editace tagu, nastavení) ztratí atribut "always on top", já někam kliknu a pak si ty vokna hledejte, když se nezobrazujou na taskbaru

Verze 2.9x bych taky rád používal, jelikož sem si ale zvyknul mít winampa dockovanýho dole nad taskbarem (a ostatní programy ho nepřekrývají, prostě se o tu jeho šířku zmenší pracovní plocha) a pokuď vim, tak 2.9x tohle neumí (opravte mě, jestli na to existuje nějaký plugin, byl bych moc rád).
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    274

No mě se stalo to stejný a jelikož jsem měl před reinstalem, tak jsem to dočasně vyřešil media playerem . Měl jsem taky nějakou tu novější verzi.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Member Avatar uživatele Unz
    Věk
    39
    Vliv
    278

Citace Původně odeslal Gappa
    Novej Winamp má vůbec dobrý záseky - třeba jeho okna (editace tagu, nastavení) ztratí atribut "always on top", já někam kliknu a pak si ty vokna hledejte, když se nezobrazujou na taskbaru
    Přesně tak. Normálně mám zapnutý samostatný přehrávač s playlistem. Ovšem ten se mi od poslední verze Winampu stále schovává. Jako by tam vůbec always on top nebylo.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání