Citace Původně odeslal tiktak
No je to jedna z moznych pricin, takze bych se na byt tebou alepson kouknul, jestli ma skutecne nektere kondiky v haji a pak bych se rozhodl. Ono pro zrucneho "bastlila" (kterym bohuzel v tehle oblasti taky nejsem) je to par minut s mikropajkou v ruce a ty kondiky taky nejsou nijak drahy. Takze par korun za kondenzatory a stovka na pivo pro "pajkare" a muzes mit desku zase fit na dlouhou dobu, a usetrenej litr za nakup jine desky, pokud nemas "balonky" skoro ze vsech kondiku
A na to, aby byla deska takhle "nefunkcni" staci skutecne 1-2 kondiky v haji na "spravnym" miste, ja mnel nafoukly u 8RDA+ 2 u pametovyho slotu a deska si akorat piskala a neustale hlasila zavadu na pameti (na displeji se stridaly ciselny kody chyby souvisejici s pameti). Po par minutove oprave u kamose, ted deska u jednoho usera z fora (byl na to samozrejme upozornen, ze se kondiky menily - deska se prodala hodne pod cenou - musel jsem koupit nahradni) behala pry OK. Takze moje rada, alespon na to koukni, pokud by to bylo jen v kondicich, je ta oprava dle myho rentabilni
Týmto modelom od EPoX pravidelne odchádzali kondíky do neba -> rovnako ako na 8K3A+ a podobných modeloch. Bratovi som už menil 3 sériu kondíkov. Prvé sa kompletné skoro všetky nafúkli, vymenil som za totožné z poškodenej dosky (to jest. rovnaké totožné konde)..za par mesiacov to isté. Nahradil som ich teda úplne inými a doska fachá. Podľa mňa to bude kondíkmi....