Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Windows XP jak se napojit na skryty AP.

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Post [SOLVED]Windows XP jak se napojit na skryty AP.

Zdravím, předesílám že v Windowsu se moc nevyznám protože pracuju již delší dobu v Linuxu a jsem s ním maximálně spokojený. Mam na stoje AccessPoint na ieee802.11b s WEP šifrováním a se skrtym ESSID. V linuxu se na AP připojím bez problémů, ovšem problém je když chchi do sítě připojit další stroj který jede na WinXP Home. Mam installnute všechny updaty a poslední SP. A když dam vyhledat bezdrátové sítě tak mi jich to pár najde ale bohužel moje skratá tam není :/ . Hledal jsem v napovědě v WIN ale bohužel je to neximalně nepřehledná a pomalá nápověda :/ Neznáte teda buď způsob jak se s standartníma windowsovýma programama připojit a nebo i jiný program který není nativně ve win který by uměl se připojit... Díky za každej tip.
    Naposledy upravil Titan; 22.12.2005 v 23:16.
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 05:25

Pravidla přispívání