Výsledky 1 až 25 z 27

Téma: Fortron FSP350 - utáhne to?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele NMS
    Věk
    48
    Vliv
    263

Lightbulb Re: Fortron FSP350 - utáhne to?

Citace Původně odeslal Spajdr
    A nebo Atrix 500W co mám já za 950Kč, 13A a 15A na 12V větvích .. www.rsc-computers.cz
    Prostě ten Atrix utáhne to co mám v podpisu napsáno
    Mám ho taky, i když na moji sestavu by stačila i slušná 350tka (netaktovaný Opteron s TDP 38W, 1x HDD, 1xCD, 1x X800 GTO), nemyslím si že by byl odbytý - kondíky na primáru mají 3x (!) větší kapacitu než na mé staré SuperKytce 350W, ale je pravda, že jsou do 85 C . Ale soudě dle hmotnosti (pro někoho jeden ze základních parametrů dobrého zdroje) - je OK, navíc je do něj vidět . Ale zase nejsem takový znalec, co se podívá na značku kondenzátorů ve zdroji a hned ví: kvalita / shmeyd.
    Za ty prachy ... (akorát by mohl být trochu tišší)

//EDIT: A už vím, podle čeho ho soudruzi z Ruska (vyrábí se tam ne?) okopírovali - Levicom Visible Power 450W - schválně, kolik je mezi nima rozdílů (kromě mírného rozdílu ampéráže na větvích jsem došel ještě na jiný počet "kšand" s molexama - Levicom má 3, ATRIX jen 2):

Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil NMS; 23.12.2005 v 19:31.
    C2D E6550 | GB P35-DS3R | Geil 2x1GB DDRII 667 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S
    Pokud se někomu něco nelíbí, nechť mi *** políbí, nebo použije reputaci, teď
    se už ani podepisovat nemusí ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání