ja 3dmarky nehram,ale na default nastaveni ovladacov aj marku som dosiahol 4950b.
kedy si kupoval tu kartu?lebo teraz tam maju za tu cenu(priblizne)6800NU.zaujimave s tymi pamatami,mozes byt len rad.a ak ti ide na 16/6,aspon ostatny budu vidiet,aky bude mat zhruba vykon 6800GS pre AGP.(bud teda 16/6 s nizsimi taktami alebo 12/5 s taktami vyssimi).

co sa tyka tych funkcii,tak pokial mas zapnutu tu prvu,neexistuje aby ti ovladace nieco testovali.v tom pripade tam je nieco posahane.nemas tam nainstalovanu nejaku "skvelu" utilitu od vyrobcu?alebo nepouzivas viac programov zaroven,co sa tyka tunningu GPU?
ak povolis tu druhu,mal by si mat k dispozicii na taktovanie 2d,3d a low-power3d.ak to nejde neviem v com moze byt chyba.samozrejme taktuj cez RT a nie ovladace.

co sa tyka silencera je to jedno z naj rieseni chladenia grafiky(spolu v kontexte s cenou a hlukom).nesmies zabudat,ze jadru davam 1,4v.a to produkuje naozaj poriadne teplo.dalej mam kartu odomknutu,cize tie styri "vadne" pipky spolu s odomknutou vertex jednotkou,tiez nieco hreju(nepresli testom v tovarni).v 2D mam normalne teplotu 45 stupnov(momentalne 44 a okolitu 31).case mam zavrety,s otvorenym som to neskusal.
co sa tyka silencera,po dlhom pouzivani mi zacal motorcek trochu vrcat,ale aj to len pred nabehnutim driverov pri starte compu.dokonca tento neduh je odstraneny v rev.2 a rev.3(ktory by som ti odporucal).silencer dokaze chladit kartu lepsie oproti stock chladicu o cca 12 az 16stupnov,takze nemaj pochybnosti.dalsia jeho vyhoda je,ze teply vzduch vyfukuje priamo von zo skrine,takze ti neohrieva dalsie komponenty.ja by som ho bral znova.asi najlepsi pomer cena/vykon/ticho/OC.