Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Řešení uchycení hadic 10/8 na bloky od Galaxyho ...

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Řešení uchycení hadic 10/8 na bloky od Galaxyho ...

nexosa mam taky, sehnal jsem v obchode voda-topeni (poradi ti) mosazne redukce z 1/4" (radiator) na nejaky 1/2" nebo 1" vnejsi zavit (nejsem si ted jist, mozna metrika) + sroubovaci fiting na 10/14 (je to 13mm vnejsi, v poho pretahnes), ma to rucne dotahovaci prevlecnou matici s vnejsim zavitem a tesnenim na tu redukci....cca 150Kc myslim...drzi jak cert, nejsou az tak extremne dlouhe (cele spojeni kolem 50mm), jo a kup i teflonovou pasku na tesneni zavitu radiator-redukce
    pojistne krouzky pokud mas silikon hadice nepotrebujes

a nebo legris myslim...ale to se mi zatim nechtelo...samotesnici (zasuvne) neexistuji v provedeni 10/14 a 1/4" (pouze 3/8" nebo 1/2")...leda ze bys pouzil hadicky 10/12, to pak jo...ale ty se pry hodne lamou, tenka stena, zatim jsem nezkousel tak nevim

jo a 10/14 na eheim v poho

jedinej problem je v tom, ze ta mosaz ma vnitrni prumer 6mm, chtelo by to projet na soustruhu na 10mm, nebyl by to az zas tak problem, zustala by tam stena 1mm a snizily by se tlak.ztraty...mimochodem maloktere fitinky na hadice 10/14 maji vnitrni 10mm...
    Naposledy upravil Jackin; 22.12.2005 v 10:45.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání