vsak ti nikdo nebrani dat navrhy. ale ne stylem, ze je to tady nejake slabsi...![]()
vsak ti nikdo nebrani dat navrhy. ale ne stylem, ze je to tady nejake slabsi...![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Jestli je mozne tak dalsim vylepseni, nemusi byt hned treba az v novem skinu. Aby se thready zobrazovali podobne jako na phpBB, a nebylo to pres rychlou navigaci. A uplne nejlepsi by podle me bylo rozlisit neprectene a nove od minuleho pristupu, to ze vidim, to co jsem necetl je dobre, ale takhle je toho hodne.A jet podle sloupce datum neni uplne dobre.
Ale predevsim nespecha, asi toho mate ted hodne, zvlast kdyz se tedko blizi Vanoce.
One more turn, one more turn, one more turn .....
ja bych zase ocenil, aby byl dole odkaz zpet na forum
takhle to cely prectu, jsem dole a musim myskou jet koleckem az nahoru a tem teprve dat zpet
kdyz dam zpet na prohlizeci, tak to tema mam porad jako neprectene
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
@MISKOBOSS - mno dole v pravom rohu mas aspon tlacidlo "nahoru" aby si to cele nemusel scrolovat![]()
hlavne staci zmacknut cudlik Jdi alebo Go podla jazykovej verzie a si naspat v sekcii kde je dany thread .. ale povodne to bolo lepsie, to imho nebude problem do noveho skinu dat
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
| seasonic S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
| “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
jo parada
ja jsem mel otecrenou nabidku rychla odpoved a nikdy jsem nedojel az pod tu nabidku
takze jsem si ju zavrel a uz to je jak jsem chtel
diky chlapi![]()
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
Ja len taku malickost![]()
Horne logo 4um.OCGURU.cz je trosku inej farby (je bledsie) ako navezujuci obrazok.
To tezko, protoze ten obrazek na pozadi je 1px sirokej vyrez z loga.Původně odeslal janko_hrasko
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)