Je to v masine IBM, ktera asi umi FSB jen 66 a 100 MHz. Kdyz ale nastavuju multiplikator, jede to furt na 350 MHz. Smotnej CPU bezi na BXMasteru na 450 MHz! Prej to jde prerusenim nejakeho spoje primo na desce s procesorem. Muze nekdo poradit? Dik.
Je to v masine IBM, ktera asi umi FSB jen 66 a 100 MHz. Kdyz ale nastavuju multiplikator, jede to furt na 350 MHz. Smotnej CPU bezi na BXMasteru na 450 MHz! Prej to jde prerusenim nejakeho spoje primo na desce s procesorem. Muze nekdo poradit? Dik.
no pokud ta desku neumi 133 tak ti to asi nepujdePůvodně odeslal Lordos
multiplikator je zamcenej, takze to taky smula... jinak tim prerusovanim kontaktu jdou delat zajimavy veci - zmena FSB (ale musi to umet ta deska), zmena napeti...
Kdosi mi proadil nějakej prográmek SoftFSB. Prej by to mělo umět nějak SW obejít. Ale moc se mi to nezdá. Má to cenu zkoušet?
ze me to taky nenapadlo..
ten SoftFSB docela funguje - ale jenom na nekterych deskach (podle clock generatoru). Urcite to vyzkousej, jina moznost ti nezbyva...
btw: myslim ze s tim jdou taktovat i nektery notebooky![]()
Hele a gde ten softFSB sehnat?
Stáhnul jsem to z netu, ale chce to vědět typ boardu a CLK generátoru - což u mašiny IBM těžko zjistím. Tuší někdo co má IBM 300GL uvnitř?
Hoďte sem prosím adresu. Já nemám prachy na to abych to hledal![]()
nějaký mobilní hračičky
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)