Výsledky 1 až 25 z 429

Téma: >>> reputace/karma <<<

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní Re: >>> reputace/karma <<<

Citace Původně odeslal MadCap
    chyba nebola nikde, len musis obcas pouzit refresh vies? a tiez moze chvilocku trvat kym sa to objavi ... hlavne ze ty sa dokonale rozbiehas a skutocne "kricis ako male dieta" a riesis svoju karmu mam dojem, ze sa bojis o ich mnozstvo, aby ti onedlho nezmizol bazar co?
    Mno ten prispevok som pisal cca 5-10 min. lebo som vselico skusal... a to negativne hodnotenie sa zobrazilo az spolu s tym pozitivnym. Takze ma momentalne zaujima ci negativne hodnotenie normalne neni vydno ..a zobrazia sa az s nejakym pozitivnym?

Jasne ze to riesim, na hlavu si srat nedam. jj vydis ako sa strachujem ..

Hlavne ostanme on-topic ...je to zaujimave.

Věk
    45
    Vliv
    0

For MAdcap
    E
    (mal byt edit nie novy prispevok)
    Edit: btw.. ten blud o adminoch si nechaj ..ja som ich nikde ani nespomenul.. Jo tak neviem o co go?
    btw..ty co tohodnotili sa mozu vyjadrit k celemu thradu, nie len k postu. Ja sa branim utokom.
    Naposledy upravil Semik; 22.12.2005 v 23:01.

Lightbulb Re: >>> reputace/karma <<<

Hmmm, mám jednu připomínku / dotaz. Měl jsem původně zato, že karma jako taková bude / měla by sloužit i k hodnocení (ne)korektně provedených obchodů v bazaru, je tomu tak, nebo ne?
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Věk
    45
    Vliv
    0

Q: Kde zjistite kdo ma jakou karmu?
    A: Graficke vyjadreni karmy muzete najit v profilu daneho uzivatele hned vpravo nahore v podobe zelenych kosticek(v defaultnim skinu). Cim vice jich je, tim vetsi karma. Nalezt to muzete take u libovolneho postu daneho uzivatele vlevo mezi informacemi o uzivateli.
    Prosim, mohol by mi este niekdo napisat rozdiel medzi svetlo a tmavo zelenymi kockami (Si spominam na nieco ako, ze ked dostavas zle hodnotenia mas tmave..ked pozitivne mas svetle ?) A kolko je maximum kociek..

Diky

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    274

Citace Původně odeslal jan555
    Hmmm, mám jednu připomínku / dotaz. Měl jsem původně zato, že karma jako taková bude / měla by sloužit i k hodnocení (ne)korektně provedených obchodů v bazaru, je tomu tak, nebo ne?
    Tak provedeš obchod bez problémů, tak pozitivně ohodnotíš, jestli bude problém, tak ohodnotíš negativně.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Citace Původně odeslal jan555
    Presne jak pises

Fajn. Pokud ovšem někdo smaže thread v bazaru předtím, než to stačím udělat, udělám to jak?

EDIT: tak na to si odpovím sám, protože to téma nebylo smazané, ale locknuté, takže jsem ho neviděl, ale z user panelu jsem se na něj dostal. Moje nevědomost

Předpokládám, že ta povinnost udělit +/- hodnocení po provedeném obchodu není. Liší se nějak, resp. je možné odlišit body za bazar a "standardní" posty, nebo ne? (v kontextu standardního řešení bazar vs. zbytek 4a)
    Naposledy upravil jan555; 22.12.2005 v 20:01.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Zatim to vypada tak ze zakladatel si bude moc tred zamknout. Mazat se nebude resp. bude ale s dostatecnym terminem automaticky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. >>> Podpisy <<<
    Založil mISHA v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 21.12.2005, 19:23
  2. VGA chladic >>> GlacialTech NortPole 1000
    Založil phi11 v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.02.2005, 16:29
  3. >>> DOOM3 na Xabre200 <<<
    Založil LISP v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 6