Mal niekto problemy pri instalacii OS na tuto dosku (+ Sempron64 2800+, MSI NX6600GT, Hitachi 80 GB SATAII). Win XP po načitani suborov, ovladacov atd vypise hlasku: PROCESS, initialization failed...Help me.
Mal niekto problemy pri instalacii OS na tuto dosku (+ Sempron64 2800+, MSI NX6600GT, Hitachi 80 GB SATAII). Win XP po načitani suborov, ovladacov atd vypise hlasku: PROCESS, initialization failed...Help me.
stejny problem,
nejspise nekompatibilta pameti, na diskuzi na czechcomputeru pisou zkusit prehodit pamet ze slotu 1 do 2 nebo 3.
To mi poholo, instalace XP probehla, ale potom to stejne nebylo stabilni - modra smrt nebo uplny zatuh systemu
nevim co s tim, asi pujde na reklamaci
Mne ani to nepomohlo. Skusal som uz vselico (bootoval win xp cez F6 - nove drivery) a nic. Vyskoci hlaska: hard error...\\syste32\root\ntdll.dll. Pomozte.
zkus jinej bios obcas takhle blbnou pameti nebo radice taky me to delalo ale na jiny desce a bios pomohl
Jj...zkuste bios..U K8N(-E) to takhle dělalo s určitou verzí biosu..
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Piatok, sobota som mal moznost poskladat PC s touto doskou...
Vskutu skvela vybava, ktora ma velmi nadchla... skladanie no problem
1. Asus K8N4-E Deluxe
2. MAXTOR 80 GB SATA
3. 512 APACER CL2.5
4. Leadtek GEFORCE 6600GT Heatsink
5. DVDRW
Instalacia OS: des, hroza, zurivost, apatia
Zaciatok instalacie OS bez problemov.. hned po tom, co som nasiel disketovu mechaniku, aby som tam mohol loadnut SATA ovladace na disk (F6 pri zacati instalacie)
Samotna zakladna instalacia prebehla OK.
1. Instalovanie ovladacov (z CD) od chipsetu skoncila neuspesnym startom Windows... Skratka start obrazovka ostala stat.
2. Takze nasledoval asus support.. a hned prva poznamka pri biose ma nadchla
K8N4-E Deluxe Release BIOS version 1007
Please MUST read the description before updating BIOS
To avoid crashing while system boots, please do update the chipset driver to below version prior for updating this BIOS version.
For 32Bit Windows 2000/XP & 64bit Windows XP/2003 OS, please download and update chipset drivers to V6.66 or later.
Cize ak mate mios starsi ako 1007, tak mozete hned flashovat... Uz je novsi bios 1010, ktory vyzaduje aj novy flash program
K8N4-E DELUXE Release BIOS 1010
Please must use AWDFLASH v1.14 to flash BIOS.
To som si myslel, ze je vsetko a bude stacit.. cize nova som uspesne flashol, vsetko prebehlo ok, zacal som instalovat windows nanovo, instalujem driver.. vysledok rovnaky.. po instalacii driverov vysledok rovnaky...
Tak som sa mrkol na druhu zalozku na asus download a ohla
nVIDIA Chipset(CK804) driver version V6.66 for Windows 2000/XP(WHQL)
To avoid crashing while system boots, please do update the chipset driver to version 6.66 or later prior before updating K8N4-E Deluxe Release BIOS version 1007 or later.
Takze pekne nove driver k doske. Pozn.: Skoda, ze som si nevsimol poznamku uz pri biose, hold vela veci naraz sa robit neda...
Takze novy bios, novy driver z asus... je konecne skoro funkcna verzia OS. Posledny device mi ostal raid radic, ktory nechcelo nainstalovat. Prenosova rychlost disku bola zalostna... radovo 1 - 2 MB s latenciami kym zacal nieco robit bolo strasne.
Radic som nainstalovat nakoniec z ovladacmi z dodaneho CD.
Po restarte Windows nabehol ok, doinstaloval som graficku, Windows beha ako ma parada...
3DMark testy som nerobil, testy HW som robil pomocou Hiren's CD, ci nie je vadna RAM, CPU...
Dojem... po velmi bolestivej instalacii som si spravil image systemoveho disku. Po odstrane sw problemov zostava funguje velmi dobre... ziadne problemy sa pocas dvoch dni testovania neprejavili...
Dufam, ze to niekomu pomoze
P.S.: Po neuspesnom instalovani ovladacov sa mi vzdy cez safe mode a recovery system podarilo dat system do povodneho stavu...
A este jedna vec, bios ukazuje asi opacne teplotu procesora a dosky
MB: 36 stupnov
CPU: 32 stupnov
skratka haluz... vo Win som sa zabudol pozriet
Pry tato doska podla manualu nepodporuje obojstranne pamatove moduly, problem by som videl v tom a vo frekvencii pamati. Mne pri instalacii XP ked mi hadzalo BSOD pomohlo nastavit nizsiu frekvenciu pamati z DDR400 na 150/166 podla delicky...
Skusal som to na A-DATA 512MB DDR400 double-sided module v prvom slote. Na DDR400 tj 200Mhz pre pamat mi memtest dava x1000 chyb, na 150/166 mhz bez chyb.....
InaK BIOS 1010.
Chcem tam provozovat 1GB modul, to zas bude dilema tam nieco rozchodit,......
trapim sa s touto doskou 2 tyzde. - kupil som novu dosku ASUS K8N4-E Deluxe a k tomu ATI Radeon X1600Pro.-hned ked som nainstaloval CS1.6 tam hodilo rozlisenie 640x480 a software, dam Open GL alebo D3D tak je to super ale len 10sekund, potom PC normalne zamrzne-resp. vypne monitor,ako keby presiel do Standby. To iste spravi aj pri 3DMarku.Pri video options - dovoli len 16 bit hlbku a ked dam 32 bit tak vypne. Grafika je ok, skusal som ju v inom PC a aj DDR. Niekde na forach som cital, ze tato doska ma problem s pametami, je tam aj najnovsi bios (hm, z 26.10.2005, 1010) a (to som si myslel ze ASUS je the Best),ci bude novsi a ci to vyriesi neviem. Neda sa niekde presne zistit aka jej vyhovuje pamat resp.DDR, neda sa to nejako vycitat z biosu? Alebo mam radsej kupit novu dosku a vyhodit peniaze.
Dakujem
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)