Citace Původně odeslal neokop
ok vypis to a ja se vyjadrim
btw za par dni je me 27
tak to bys mi mel vykat...

----

takze tve povedomi o pravidlech najdeme zde jo a doporucuji zapamatovat si datum povedomosti o prodavani jinak nez skrz thread.

zde je sranda v tom, ze jsi se neuracil napsat, ze prodavas i jinde. napsal jsi to az v tomto prispevku zde a zde je pokracovani zde bohuzel je to trosku lez, co tam rikas. anebo neni, nebyla to ta uprava, ale predchozi, ze?

a nyni se nam bude hodit to zapamatovane datum zde

a to jsou jen dva tve thready. kazdy uzivatel si muze udelat obrazek sam.

jako perlicka na zaver z testovaciho VB

nejdrive

20.09.2005, 18:26
hele a kdy uz bude fungovat BAZAR?nebo puvodni OCguru?
20.09.2005, 18:54
a jak se do nej dostanu? ja ho tam nikde nemam
22.09.2005, 21:09
nefim co je spatnyho na tom ze nekomu chybi bazar kdyz se mu treba doma seslo 20HDD 20prociku a 40pameti a vzdycky to vsechno daval na ocguru a na ostatni netovy bazary prdel a ted to nema kam dat
22.09.2005, 22:20
mno povez mi z jakeho duvodu sem chodim ja a z jakyho ty.....jestli si myslis ze na bazaru vydelavam tak se podivej az pude stary forum za co prodavam a kolik toho prodavam a kolik toho nakupuju a pak neco zvatlej....kecy stylu on tu stejne jenom vydelava a dre nas z kuze fakt miluju
a hned v tom samem threadu ve zpravach pro adminy se objevuje toto

20.09.2005 19:09
jeeeeee ja tu sem pres dva roky a ted budu delat nejakou karmu mno to me poser ani nefim co to je a z toho vaseho kecani tady sem to ani nepochopil
ale kdyby nekdo chtel pisnete me na ICQ mam HDD pamti a procaky zkoro o polovinu levnejsi nez je ma CC jo a taky naplne do tiskaren