no ja mam teplotu pri FEARe cca 74-75 stupnov a uz sa mi to zda dost.ak by som mal viac ako 80 asi by som rozmyslal o vode alebo podtaktovani.
ak mas problem,ze ta ten interny test pri OC nechce pustit dalej tak v rivatuneri chod do power user/nVidia/overclocking/disableinternalclocktest/1 to by malo ten test vypnut(pisem z hlavy tak dufam,ze to tak je).
dalej si mozes zapnut poweruser/nVidia/oc/enablelowpower3d/1 potom by si mal mat moznost taktovat v 2d,low-power 3d a full3d.
hlavne mas zaujimavu kartu.6800le a GDDR3.kolko to stoji a kde ju maju ak sa smiem spytat?
co sa tyka oc:mne isla tiez karta po odomknuti len na asi 350/750 a po zvyseni napatia a uprave casovani(to sa ta netyka,ja mam DDR1 default na 700)mi ide zatial 430/830.na jadre to uz pravdepodobne bude maximum,ale tie pamate snad este trosku pojdu.po zvyseni napatia ti jadro pojde na 90% vyssie,len maj na pamati to co som pisal predtym...
co sa tyka fanu,tiez sa da nastavit v zalozke power user,aby tie hodnoty sli pri start-upe.

Odpověď s citací