karta ti po otvoreni nechce behat korektne,lebo to jednoducho nezvlada.zamknute pipky asi nezvladali vysoke frekvencie..ide o to,ci ti to vizualne vadi.jednoducho ci to hadze artefakty a pod...
co sa tyka biosu,da sa to upravit.popisem ti postup v NiBiTore 2.5,kde som to robil aj ja.tusim uz je vonku 2.6,kde sa to len normalne nastavi,ale presne neviem.takze postup v 2.5:
otvor si svoj bios,alebo iny ktory tam chces dat(ja mam od gainwardu)do nibitoru.chod do zalozky tools a otvor "voltage table editor".
zmen "amount of active entries" na "4".a teraz men hodnoty:
entry1=1,1v a VID=00
entry2=1,2v a VID=01
entry3=1,3v a VID=02
entry4=1,4v a VID=03

chceme dosiahnut toho aby hore v tabulke bolo toto:
10 02 04 00 03 6E 00 78 01 82 02 8C
toto treba spravit preto,lebo keby si len jednoducho zvolil v zalozke voltages 3d na 1,4 tak by jadro islo v skutocnosti len na 1,3 kvoli zlej tabulke VID.
nasledne si uz len v zalozke voltages zadas hodnoty,ake potrebujes.

treba si vsak uvedomit,ze tymto nutis jadro pracovat v podmienkach pre ake nebolo navrhnute a teda robis to na vlastnu zodpovednost.nehovorim o tom,ze ti tym zanika zaruka.
dalsia vec su naroky na chladenie,kedze takto upravene jadro hreje PODSTATNE viac.ja mam na karte Silencera5 a aj s nim dosahuje karta 75 stupnov.takze bez odpovedajuceho chladenia to ani neskusaj,ked nie si rodeny riskar.
zaroven tu mozem spomenut aj zmeny casovania pamati(2,8ns),ktore som na karte vykonal:
v zalozke "timings" som zmenil hodnoty "Timingset 6",a to:
Timing0= 060A1411
Timing1= 05010306
Timing2= 00230306
tymto sa mi podarilo zdvihnut moje lenive pamate z cca 750 na cca 840.a to zatial nie je konecna...

ak vsak si si nie na sto percent isty co robis,radsej to nerob.kazda karta moze reagovat inak a moze sa stat,ze si kartu tymto postupom znicis.preto v ziadnom pripade nepreberam ziadnu zodpovednost za hore uvedeny postup.vela stastia...

EDIT:ups...teraz som si vsimol,ze ty mas 256RAM,takze ten postup s casovanim ti uprimne nedoporucujem.
aby som to uviedol na pravu mieru,ja som tento postup vykonal na MSI NX6800TD128 16/6.

EDIT2:co sa tyka throttlingu,neviem ti povedat,ale ja som v biose zrovnal throttle a 3d na rovnaku frekvenciu(v mojom pripade 350).