Citace Původně odeslal Perfect_
Tak tedy http://www.jsc-computers.cz/product_...oducts_id/8408 .
A jak to myslíš s tou spolehlivostí? Já právěže o tom zdroji mluvil s DigitalDoomem onehdá a nakonec si bude taky kupovat Liberty. Ty Tagany by měli být o trochu hlasitější. O ten Silverstone jsem se nezajímal.
no enermax spolehlivost asi tak...

LC power 100 prodanych (odhad), 0 reklamaci....
Tagan 30 prodanych (odhad), 1 reklamace (s nejvetsi pravdepodobnosti ho odpalil zakaznik)
Silverstone...30 prodanych, 0 reklamaci (a zjisteno, ze z kazdych 500ks jsou 3 reklamace)
Enermax....noisetaker 480W z kazdych 5ti prodanych 3 na reklamaci, z toho priblizne vzdy jeden nejde hned po zapnuti, druhy umre po tydnu, treti umre tak do mesice...
noisetaker 600w uplne same...
liberty...se zatim prodava moc kratce...ale nechci malovat certa na zed, ale zadna slava to take neni...lepsi nez noisetaker, ale oproti ostatnim znackam docela podprumer...navic ja nevim, ale ten zdroj by mel mit nejake pojistky aby to neodpalilo pulku kompa...a napr. to, co jsem mel na reklamaci ted (liberty 500w), ten po zapnuti delal takove svetelne efekty, ze jsem si pripadal jak na Silvestra, a docela bych se k tomu bal pripojit HW...zadny jiny zdroj, ani ten pitomej eurocase, nikdy nic takovyho nedelal, a prodal jsem jich hodne. takze opravdu, opravdu nechapu, proc je kazdej do tech Liberty tak "udelanej"...podle me shity, nic jinyho...resp musite mit stesti na kus...resp, lepe receno...nesmite mit smulu na kus...a zdroj, u kteryho se musim bat, aby zakaznikovi neodesel a nesebral mu sebou pulku kompa, to fakt neni "znackovy" zdroj...
snazim se davat do sestav silverstone zdroje, tady je mozna nikdo nezna, ale zkuste se na ne zeptat nekde "na zapade"....ten silverstone modular je dneska asi to nejlepsi co se da koupit..., silverstone 650w je to nejvykonnejsi co se da dneska koupit (davame je do vsech tech "nejnabusenejsich" serveru), silverstone 520w ma sice dve osmdesatky, coz ted tady urcite budu poslouchat jak to strasne je suxxx, a co to tu doporucuju za smejdy, ze to musi hucet....ale ono nemusi, slysel jsem liberty, silverstone, a tagan...a je to vicemene uplne to same...