Kondíky budou dobře připájený. Kolega co to dělal je opravdu hooodne precizní a má opravu ruzných střepů jako koníček a vše kontroloval. Například mám od něj i upravený Tuleň. Nožky odštípal a ty dva piny spojil drátkem který k nim dole připájel. Řekl bych, že to je asi nejprofesionálnější úprava tady. Jinak se to s Celerem 1,4/100 resetuje tak do 1/2 hodiny, s 1,4/112 každou chvilku, s Celerem 566/66 se to zatím neresetlo, ale Ati nejde ani s tou 566tkou. Historie - dal jsem do Celera 1,1/133 ATinu a nenabíhalo, při 1,1/100 to naběhlo, ale objevil se problém - opčas se po zapnutí nezap monitor a i komp byl dle zvuku mimo a pak jsem ještě zjistil že deska odmítá pouze u Tuleně dělit softem PCI 1/3, jumpry to šlo. Jinak vše OK. Pak jsem experimentoval se zvyšováním frekvence AGP a asi při +80 MHz to vytuhlo, po snížení spadnul ovladač od ATIny a pak už jsem to korektně nikdy nerozchodil i přes reinstalace různých Woken. Možná jsem např. zvýšeným odběrem AGP něco odprásk. Mám 230W zdroj, ale stejný to je i na 300W.