Výsledky 1 až 25 z 76

Téma: Pumpy na +12V

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Citace Původně odeslal epidot
    Je to dobra pumpa, uz nemusim lezt pod stul a zapinat cerpadlo do zasuvky... pripada mi ale ze 1048 pumpuje rychleji! Pri prvotnim zavodneni kdyz je voda jen v expanzce tak 1048 ji vysaje pod 1s a hpps tak 3s. HPPS se asi lepe vyporada s tencima trubkama a vetsim odporem. Vytlacny vykon klesa mene nez u 1048 (muj nazor)
    A co hluk ? Ako je natom oproti 1048 ?

Btw .. ja mam tu 1048 zapojenu 24/7 aj ked je vypnuty komp. Cerpadlo je nato stavane, cerpadlo skor nici to stale vypinanie a zapinanie (aj ked nie v ziadnej velkej miere).

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    280

Standardní Re: Pumpy na +12V

Citace Původně odeslal janko_hrasko Zobrazit příspěvek
    A co hluk ? Ako je natom oproti 1048 ?
    Je tižší, je to dobrá pumpa. Pokud nepotřebujete brutální výtlak.
    Ještě k těm redukcím, kupujte je v haous/horn nebo "probytu" (voda,topení,plyn). Stojí tam pár korun, ale možná vám chvilku dá než najdete tu správnou. (S o-kroužkem asi nenajdete, ale teflonová páska stačí)
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Junior Member Avatar uživatele keraM19
    Vliv
    0

Jedna z nejlepších pump je Laing D5, dá se sehnat v ČR už za 2200 bez DPH, jinak nechci nějak štvát ale Eheim HPPS+ je předražená pumpa, za její cenu je lepší si koupit Laing DDC s topem a budete mít lepší výkon... To je moje osobní zkušenost, protože jsem HPPS+ měl a D5 si ted nemůžu vynachválit...

Citace Původně odeslal keraM19 Zobrazit příspěvek
    Jedna z nejlepších pump je Laing D5, dá se sehnat v ČR už za 2200 bez DPH, jinak nechci nějak štvát ale Eheim HPPS+ je předražená pumpa, za její cenu je lepší si koupit Laing DDC s topem a budete mít lepší výkon... To je moje osobní zkušenost, protože jsem HPPS+ měl a D5 si ted nemůžu vynachválit...
    mno a jak je to s hlukem HPPS+ versus D5 to me zajima nejvic

Citace Původně odeslal Ballnazzar Zobrazit příspěvek
    mno a jak je to s hlukem HPPS+ versus D5 to me zajima nejvic
    Obě jsou neslyšitelné. Základ je mít odvzdušněnej okruh a čerpadlo odizolovat od bedny např. molitanem, aby se nepřenášely vibrace.

Citace Původně odeslal wector Zobrazit příspěvek
    Obě jsou neslyšitelné. Základ je mít odvzdušněnej okruh a čerpadlo odizolovat od bedny např. molitanem, aby se nepřenášely vibrace.
    HPPS+ je na def nastavenej rychlosti pri polozeni na molitan takmer nepocutelna pumpa. D5 sa drzi tej urovne hluku tak do 2-3stupna rychlosti kde je aj rovnako vykonna asi. Pri stupni 4-5 je D5 aj na molitane dost pocutelna a za tichu ci dokonca nepocutelnu by som ju v tomto rezime nenazval ani nahodou.
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Citace Původně odeslal janko_hrasko Zobrazit příspěvek
    HPPS+ je na def nastavenej rychlosti pri polozeni na molitan takmer nepocutelna pumpa. D5 sa drzi tej urovne hluku tak do 2-3stupna rychlosti kde je aj rovnako vykonna asi. Pri stupni 4-5 je D5 aj na molitane dost pocutelna a za tichu ci dokonca nepocutelnu by som ju v tomto rezime nenazval ani nahodou.
    Já ji mám a nic takovýho nepozoruju ( resp. neslyším ). Odizolování od kostry case beru jako samozřejmost. Základ je mít dokonale odvzdušněno, jakmile se tam dostane pár bublinek, tak je průser...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání