Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Radiator: Lisovat alebo pajkovat

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Ach jo zabudol som...takze z lisu nakoniec nebolo nic a musel som vymysliet iny sposob ako tie rebra ponatahovat na trubky. Vyvrtal som do kusu dreva otvory podla toho ako boli rurky v rebre a upolsom to do zveraku. Natiahol som jedno rebro na trubky aby som to spojil. Zakazdym som namazal trubky olejom, polozil si rebro na to drievko a udieral po rebrach (samozrejme tiez som tlmil uder drievkom). Slo to perfekne a vdaka tomu osadeniu tie rebra aj riadne drzia, teraz by som to uz nerozobral. Vpodstate vsetky rebra som takto mal hotove za cca. 2hodinky. Dnes napajkujem kolena a bud to skusim zapojit s microu alebo pockam do pondelka na eheima...

Standardní Re: Radiator: Lisovat alebo pajkovat

Jj. Fotky sem, to te obdivuju, kdyz sem to mel na koleni ja, mel sem problem uz s tim, aby vsech 30 plechu bylo tak dobre odvrtanejch, aby to tam jen licovalo a nemusel sem to na ty trubky rvat. Ale i tak to slo ztuha...

Cool Re: Radiator: Lisovat alebo pajkovat

Ono odvtane to bolo celkom gut a aj to narazene osadenie na dierach prekvapivo sedelo vyborne len sa na zaciatku museli podtat rurky potom to uz slo vpodstate ok. Skusim to nafotit ked sa dostanem ku fotaku alebo aspon ten princip.

Problem som ale vsak mal so spajkovanim kolien na zlisovany radiator ked sa tie spoje absolutne nechceli nahrievat cele to teplo odoberal radiator. Uz dlhsie mam osvedcene pajkovanie s propanbutanom a triskami, ale ked som teraz aj 5-10 min nahrieval trubku tak ten cin nie a nie sa roztapat. Otec to zobral do prace na autogen tak uvidime
    Athlon XP 2200+, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W
    Mod PROTOTYPE in progress

Standardní Re: Radiator: Lisovat alebo pajkovat

JJ ja sem na to musel použít 350W pajku, a že to taky trvalo, nez sem to zapajel. A o boleni ruky, jak ta pajka byla tezka, ani nemluve...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání