Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Logitech G5 Laser Mouse

ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

No nevim, zase jen dalsi MX500 like mys.

Koukam, ze moje vysnena MX1000 s ocaskem asi nebude.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

Citace Původně odeslal monsoon
    Koukam, ze moje vysnena MX1000 s ocaskem asi nebude.
    [OT]...nejaky pokus by tu aj bol... http://www.hardcoreware.net/reviews/review-287-2.htm [OT]
    ..."ergonomia" mx5xx rady mi tiez velmi nesedi...
    ...napad s tymi "zavaziami" je celkom interesantny...
    ...better to reign in hell, than serve in heaven... [john milton - paradise lost]
    hraj or die anywhere and always GL & HF

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

Standardní

Na ergonomii MX500 sem si zvykl a sedne mi vic nez MX1000, nastavitelna vaha je spis pro gamery ale potesi, co ovsem nepotesi, je absence druheho bocniho tlacitka, ktere dost pouzivam jak pri brouzdani tak pri praci.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

To jsem taky nepochopil, proc je na boku uz jen jedno tlacitko
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Nechci zbytecne zakladat novy thread, ale chtel bych se zeptat jestli nema nekdo zkusenosti s touhle myskou, mam pripravene 3kKč na myš + podložku a G5 se jevi jako nejlepsi kandidat. Hry hraju, ale ne zas tak moc, potřebuju preciznost kvuli grafice, ale celkove si proste u mysi potrpim na kvalitu. Diky

(precetl jsem toho dost, ale bohuzel jsem od par lidi slysel i negativni nazory, at radsi vemu mx51

edit: tak ji asi vezmu s podlozkou eXact mat + eXactRest
    Nebudou problemy s pohybem? Doufam ze bude stacit upgrade firmwaru.
    Intel Core 2 Quad Q9400@3.4GHz | Sapphire HD6950@6970 2GB | Asus Maximus Formula x38 | DDR2 Kingston HyperX CL4 4GB

Standardní

mx518 sedi velmi dobre v ruce, doporucuji.
    G5 jsem videl, ale dele nezkousel. Kamarad si ji tedka kupoval a je sni velmi spokojeny. Jenom se mu oproti Razeru zda tezka i bez zavazi. Podlozku ma Razer RV-1001 eXactMat. Jo aby mu podlozka fugovala s mysi, tak musel flashnout firmware.

Osobne bych sel do Razeru
    ASUS P5B-VM, Intel Pentium IV 3.0GHz, 2x512MB DDR2 667MHz, Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB cache, Liteon SOHW-1673S, CoolerMaster Centurion 541, Genius HT 5.1, Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá OEM, Razer Diamondback Chameleon, Fujitsu-Siemens P19-2

Standardní

Citace Původně odeslal hYpn0
    mx518 sedi velmi dobre v ruce, doporucuji.
    G5 jsem videl, ale dele nezkousel. Kamarad si ji tedka kupoval a je sni velmi spokojeny. Jenom se mu oproti Razeru zda tezka i bez zavazi. Podlozku ma Razer RV-1001 eXactMat. Jo aby mu podlozka fugovala s mysi, tak musel flashnout firmware.

Osobne bych sel do Razeru
    Do Razeru bych nesel, nesedi mi v ruce. 518 i G5 jsem mel v ruce, vaha mi nevadi hlavne at se dobre drzi, eXactMat budu taky kupovat, S tim novym firmwarem to jede bezproblemu?

edit: A co kdybych vzal bily nebo cerveny IceMat? Pokud vim tak si g5 nerozumela s cernymi podlozkami ne?

edit2: Tak uz mi po eXactMatu jezdi GePetka, ruka polozena na exactrestu a musim rict ze to je celkem luxusni, v tehle vecech se opravdu vyzivam, treba ten zabaleny kabel, ten postrik na mysi a ten povrch je fakt dokonaly
    Intel Core 2 Quad Q9400@3.4GHz | Sapphire HD6950@6970 2GB | Asus Maximus Formula x38 | DDR2 Kingston HyperX CL4 4GB

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Ja mam MX518 a sem s ni dostatecne spokojen. Kamarad si ted koupil tu G5. Ma akorat lepsi to rozliseni, takze bude presnejsi, pro hrace fakt dobra, ale kvuli tomu tlacitku na strane, lehce omezuje(zpomaluje) praci ve windows.

Standardní Re: Logitech G5 Laser Mouse

Citace Původně odeslal Tregli
    Ja mam MX518 a sem s ni dostatecne spokojen. Kamarad si ted koupil tu G5. Ma akorat lepsi to rozliseni, takze bude presnejsi, pro hrace fakt dobra, ale kvuli tomu tlacitku na strane, lehce omezuje(zpomaluje) praci ve windows.
    S tim souhlasim, na to tlacitko vpred jsem byl zvykly z predcgozi mysky, jeste ze existuji Mouse Gestures.

Mno... měl jsem Logitech MX300 (800dpi) a zas takový rozdíl to není. To vyšší rozlišení je stejnak nutné stáhnout, protože při 2000dpi a standardním nastavení Windows stačí nepatrně hnout myší a kurzor je na druhé straně obrazovky. S tím se opravdu nedá nic trefit, je to asi jako v MiGu 15 střílet koroptve. Pokud se softwarově upraví rychlost pohybu, je to v pořádku a opravdu je přesnější než MXko. Ale jak říkám, ten rozdíl není tak veliký, aby to ospravedlňovalo cenu. Už MXko má natolik kvalitní senzor, že přesnost je dobrá, navíc mám vyzkoušeno, že i MXko zvládá agresivní pohyby úplně bez problémů.

Jinak G5 dobře padne do ruky, ale na mojí tlapu je přeci jenom pořád malá, hlavně co se prsteníčku týče. Možná proto mám svým způsobem radši klasické konstrukce jako právě MX300. Trošku hůř se mi kliká na kolečko, jelikož je posuvné i do stran, je poměrně problém stisknout ho směrem dolů a ne směrem doleva (je tak trošku natočené). Váha myši je bez problémů a po stole výborně klouže.

Citace Původně odeslal Eagle
    Mno..... .....Trošku hůř se mi kliká na kolečko, jelikož je posuvné i do stran, je poměrně problém stisknout ho směrem dolů a ne směrem doleva (je tak trošku natočené). Váha myši je bez problémů a po stole výborně klouže.
    Presne! To kolecko, prvni den jsem ho nemohl zmacknout a myslel jsem ze mam vadny kus, ale ted vidim ze to takhle je u vsevh "gepetek" ale prisel jsem na zpusob jak ho zmacknout(lehce tlacit doprava) a uz s tim nemam problemy, povede se mi to vzdy(a kdyby ti to nahodou porad neslo tak v ovladacich zrus ten posuv doleva a doprava, tak aby tam nebyl zadna fce a pujde to)

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

a preco preboha to kolecko stlacate? Ved to ide strasne tazko.Ja som to vzdal hned prvy den a spravil zakernu vec- namapoval si stlacenie kolecka na naklonenie kolecka do lava.A tento pohyb je dokonca este pohotovjesi ako klasicke stlacenie napr na 510ke.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Citace Původně odeslal Marek
    a preco preboha to kolecko stlacate? Ved to ide strasne tazko.Ja som to vzdal hned prvy den a spravil zakernu vec- namapoval si stlacenie kolecka na naklonenie kolecka do lava.A tento pohyb je dokonca este pohotovjesi ako klasicke stlacenie napr na 510ke.
    to je teda pekna blbost ... hlavne ked obcas stretnem inu mys a budem z toho akurat v prdeli ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Ono jde o to ze to kolecko 1) Po par dnech "zmekne"
    2) Naucis se ho mackat a jde to bez problemu

Proste to nauceni se neni takova rychlovka jak u meho predchoziho Razeru, kde bylo kolecko dost mekke, ale tady je potreba den dva a zvyknes si, a potom je to to same.

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

no ide uz trochu lahsie teraz ako ked bola nova, to je pravda, ale stale 5x tazsie ako na inej mysi.Neviem proste ked ho chmem stlacit tak sa na to musim zasutredit.Je to o zvyku-a ja si proste na toto nezvyknem.A co je najvacsia skoda ze to tazke stlacanie je len na ukor toho aby sa dalo naklanat.Prilisna snaha niekedy nevedie k zelanemu cielu.Keby ta mys nebola tak blbo zlozena ze sroby su pod teflonom,tak to mam uz davno prerobene aby sa koliecko stlacalo lahko a naklananie by som odstavil.Ale pouzivam v skole tak ako som povedal a vsade inde normal mys a nemam problem z toho ze by som bol zhaluzeny kde co....
    Naposledy upravil Marek; 25.12.2005 v 14:30.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Mám G5 + podložku Steelpad QCK a musím říct že super akorát ze začátku než sem si zvykl to byla hrůza
    Athlon. 64 3000+ s.939 BOX Venice /MSI K8N NEO4 FI/2x512 DDR Kingston CL 2.5 400Mhz dual/GIGABYTE NX6600 SILENT-PIPE/ 1xHDD 120 GB WD 7200ot 8 MB 1xHDD 40GB 7200ot 8 MB /SB Audigy 2/Logitech G5 Mouse/ AOC 9K+/Case Chieftec DX-01SL-D-U/ 01-18453b/03-7258b/05-??? :-)

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Me nekdo nema rad a to asi hodne.
    Hadejte proc jsem si objednal DeathAdder a ne G5? Protoze nema dve tlacitka na strane a muzete hadat co se chysta Logitech vydat?

http://ve3d.ign.com/articles/772/772101p1.html

Ta zprava je dokonce uz z brezna, jak je mozne, ze se to tu neobjevilo, co?
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání