aneb co to bylo než to podstoupilo plastiku vašima šikovnýma ručičkama?
můžete dávat i odkazi, pokud jsou!
aneb co to bylo než to podstoupilo plastiku vašima šikovnýma ručičkama?
můžete dávat i odkazi, pokud jsou!
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
myslim, zes ho nepochopil.. on chtel vedet, kdo mel jakej case uplne jako prvni.. nebo se pletu? BTW: ja mel nakej Morex.. Uz nevim oznaceni, ale mel vepredu oranzovou.. Naaadhernej case..Původně odeslal XPM
![]()
Já to zase pochopil tak že se sem maj hodit dvě fotky.. začátek case moddignu... a konec.. jak vypadá![]()
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali
Bingo tohle jsem měl na mysli! takovej rychlej přehled a nejlíp i název co to bylo!Původně odeslal Ladron
![]()
zdá se mi že tu otázku autor editnul![]()
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
ne ne s ní se nic nestalo!
5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
http://vincblack.deviantart.com/
Toš dejte ještě nějaké ne?
Tak např:
Stoobi tuning2.0
before:
after:
![]()
Rust Wi-Fi Router by Stoobi
before:
after:
Orange2
before:
after (hotovo z 20%):
![]()
| NB ASUS A6M-Q016 (15.4", Sempron 3200+, 1GB DDR2, 100GB, DVD±RW, GF6100) | Externí 2,5" disk 100GB | Logitech MX1000@SteelPad4D | 20" LCD Nec 20WGX2 |
| PROJECT: Stoobi tuning2.0 | PROJECT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi | PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | PROJECT: Green_Master by Stoobi |
| PROJECT: The Punisher by Stoobi | PROJECT: CFI Flamer by Stoobi | PROJECT: Shark Attack by Stoobi | PROJECT: Orange² by Stoobi |
Viděli jste už někde předělanou Eurocase Ml6097?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)