Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: K8N Neo4 FI + Creative Inspir T7900 (problem vyřešen lock)

Standardní K8N Neo4 FI + Creative Inspir T7900 (problem vyřešen lock)

Zdravím, na tomto MB se mě nepovedlo rozchodit Sestavu od Creative T7900.Jedná se o 7+1 satelity fungujou všechny ale v okamžiku kdy má hrát Zadní satelit (platí o obou stranách) Hraje zároveň s ním i postaraní. A v okamžiku kdy má hrát postraní je hrobové ticho. Kabely jsou zapojený správně (přepojovaný několikrát a několika lidma)
    Co se mě zrovna dostane pod pazoury.

Standardní

Tak jediný co sem na netu našel ohledně tohohle problému je diskuze na polským servru a nerozumím ani slovu takže pokud někdo rozumí může mě následující větu přeložit? (prosím prosím smutně koukám)

Zajrzyj do manuala plyty glownej. Prawdopodobnie musisz "cos" prze/ustawic, aby podlaczenie glosnikow 7.1 bylo mozliwe.

Tak už mě to přeložil kamoš a je to naprosto k ničemu.
    Takže bych uvítal nějakou radu.

Standardní

Citace Původně odeslal Arnold__Rimmer
    Tak jediný co sem na netu našel ohledně tohohle problému je diskuze na polským servru a nerozumím ani slovu takže pokud někdo rozumí může mě následující větu přeložit? (prosím prosím smutně koukám)

Zajrzyj do manuala plyty glownej. Prawdopodobnie musisz "cos" prze/ustawic, aby podlaczenie glosnikow 7.1 bylo mozliwe.

Tak už mě to přeložil kamoš a je to naprosto k ničemu.
    Takže bych uvítal nějakou radu.
    uplne ciste nahodou nema to vzadu prepinac nejakyho toho "upmixu" ? ja to na P6600 mam ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Má ale v tom to není. Ta deska umí 7+1 Nastavil jsem subík jak má bejt (skoušel jsem nakonec všechny tři pozice) A žádná výhra.

Standardní

Problém vyřešen (Juchůůůůůůůůů)

MSI se dala trošku divnou cestou Side satelity se zapojují do Line In (doopravdy nevím jak je to možný, ale je to tak)
    Takže pozor na to.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání