Citace Původně odeslal ICE4M@N
Citace Původně odeslal MaTTo S
No takze to mas presne to iste ako aj ja .
Nastav si vsetko podla obrazka a musi ti to ist na tych 2400 Mhz co je tyhc 300 FSB x multiplikator 8 = 2400 Mhz . Nemal by si s tym mat problemy .
nevim cim to, ale kdyz dam FSB na 300 tak mi vubec nenajede PC. Kdyz dam ulozit , restartne se komp a pak to napise nejakou chybu zacinajci na A a PC se zase restartne. Jinkak nevis jak se nastavi frimware? zapojil jsem kameru a nic se nedeje a dale IrDA je tam jen na to zastrcka nebo je tam nekde primo integrovany?
Hmm jedina chyba zacinajuca na A co mi tato doska predviedla ked som ju tu mucil bola nejaka j**** AWARD Boot Block kvoli comu som nevedel potom ani poriadne resetnut CMOS furt to pisalo co chcelo ....
A to je chyba ale niekde inde lebo to ta doska urobi len tak zrazu na frekvenciach kedy inak ide OK .
A ked ti PC vôbec nenabehlo hmm
mne je jasne ze nie hned to môze ist na 2,4 GHZ ale tka malo by
No jedine co ti takto môzem poradit skus este tu FSB zdvihat po 10 Mhz a ked ti to zacne padat tak trosku zniz ale naprikad napetie CPU mozes dat 1,55 V doska dotoho pusti neco okolo 1,52 bo to ma uzasne presnu regulaciu co som pozeral ... alebo zle mera ,,,
Skus to takto hmm delicku skus dat napriklad aj 100 , 150 ... treba sa s tym pohrat napis ako si pokrocil pripadne si zapis tu chybu no mne to na tyhc nastaveniach co vidis na obrazku ide z dvomi modulmi RAM OK a z jednym modulom taktiez ... da mi to aj viacej ale jaksi uz zdroj nespolupracuje

edit by NOD