Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Matrox G400

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele swarm
    Věk
    39
    Vliv
    256

Standardní

Citace Původně odeslal DOSmaňák
    Už je to. Mám XP.
    Na nějakým jiným foru jsem se dočet, že nový ovladače maj s OpenGL potíže, stáhl a nainstaloval jsem si starší a pak sem si teprve všim, že je defaultně zakázaný Z-buffering. Nějak mě to nenapadlo..
    Já nový ovladače instaloval nedávno a jsou úplně v pohodě - hledal bych chybu jinde.

BTW zdravim ex-užlabinu
    Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
    Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
    Blog o mobilní technice -> [WWW]

Standardní Re: Matrox G400

No, zkusil jsem znovu nainstalovat novější verzi, ale opravdu to nefungovalo.
    Když nejde ani HL a DeusEx, tak to pro mě není funkční, možná to je verzí Windowsů, ale nevim.
    DOSmaňák

No mam taky Matrox G400 a je pravda, ze quake2 ji uz delal docela problemy (posledni drivery primo od matroxu, provozovano na freebsd ), ale nemelo by to mit vetsi vliv, pri hrani cube (opengl hra) se to dost trhalo a to ma engine tak na urovni unreal turnamentu

ty ovladace nejsou optimalizovany na hry, obcas mi to dela pruhledny zdi, atd. ale jinak karta na filmy,2d atd. je optimalni
    Mac Mini

Já nevím, ale na G400MAX jsem projel timedema z Quake3A, Sinu, Unrealu, UT, Undyingu, DungeonSiege + všechny tři starý 3DMarky a problém nikde
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání