Já nový ovladače instaloval nedávno a jsou úplně v pohodě - hledal bych chybu jinde.Původně odeslal DOSmaňák
BTW zdravim ex-užlabinu![]()
Já nový ovladače instaloval nedávno a jsou úplně v pohodě - hledal bych chybu jinde.Původně odeslal DOSmaňák
BTW zdravim ex-užlabinu![]()
Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
Blog o mobilní technice -> [WWW]
No, zkusil jsem znovu nainstalovat novější verzi, ale opravdu to nefungovalo.
Když nejde ani HL a DeusEx, tak to pro mě není funkční, možná to je verzí Windowsů, ale nevim.
DOSmaňák
No mam taky Matrox G400 a je pravda, ze quake2 ji uz delal docela problemy (posledni drivery primo od matroxu, provozovano na freebsd), ale nemelo by to mit vetsi vliv, pri hrani cube (opengl hra) se to dost trhalo a to ma engine tak na urovni unreal turnamentu
ty ovladace nejsou optimalizovany na hry, obcas mi to dela pruhledny zdi, atd. ale jinak karta na filmy,2d atd. je optimalni
Mac Mini
Já nevím, ale na G400MAX jsem projel timedema z Quake3A, Sinu, Unrealu, UT, Undyingu, DungeonSiege + všechny tři starý 3DMarky a problém nikde![]()
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)