Citace Původně odeslal Fakwajr
Hmmm.. Ale koukam ze vam ten ASUS udela FSB 200 v pohode.Ja fakt jeste nejsem rozhodnutej. Co problemy pri restartech, POSTu, co stabilita obecne?? Uz jsem malem bezel pro toho Abita, ale ASUS bych fakt radsi. Kdykoliv jsem mel desku tyhle firmy, nebyly problemy.Mam ji i ted /A7V133/ a nemuzu si stezovat. Ale nerad bych vyjimku, ktera potvrzuje pravidlo...
Jo 200 v poho, dal jsem to zatim nezkousel. Zatim mam shit pameti a jedu asynchrone, ale do tydne bych mel mit KingStouny. Jinak jak uz jsem tady nekde psal, tak nekdy mi nejede (1xz10-ti pokusu) v BIOSu klavesnice, ale resnu a uz bezi (mozna to vyresi new BIOS). Win98 bezi dobre, ale nekdy korektne nevypnou (jeste jsem tam nedal ten udate pro vypnuti). Jinak WinXP jedou taky v pohode az na IDE. Doufam ze nVidia ten ovladac IDE vylepsi (NVIDESM.SYS). Nekdy to pri nabehu chvily ceka a kdyz se pak podivam do Spravce pocitace/Prohlizec udalosti, tak je tam, ze vyprsela doba pro nabeh jednoho partitionu (Harddisk0/D - mam WD 80GB JB). Kdyz jsem tam zkusil dat uni-ovladac od Microsoft, tak to neni ono - je to pomale.