Citace Původně odeslal Darth Maul
Citace Původně odeslal zap
Citace Původně odeslal Darth Maul
Citace Původně odeslal tiktak
Pokud je skutecne v haji elektronika, tak se samozrejme daj zachranit data jen rozebranim a vyndanim mechaniky, ktera se umisti do jineho elektronicky funkcniho obalu (nejlepe stejny disk - znacka, typ, velikost) nekde snad v nejaky fa tohle delaji za uplatu, ze kdyz je disk mechanicky OK, stahnou ti z nej data, ale kde, to uz jsem fakt zapomnel...

Zkus jeste disk nechat nejakou hodinku v klidu a pak vyzkouset na jinym boardu, jestli si ani tam nepipne, tak je s nejvetsi pravdepodobnosti mrtvej...
Díky, nový board bude snad v pondělí, nový disk taky, tak snad půjde ten starý rozdýchat, nebo aspoň vycucnout...
Je rok a půl starý, takže s reklamací by snad nemusel být problém - jen o ta data se bojím, protože tam mám např. všechny svoje dosavaní fotky...
ouu sverit svoje fotky IBM hdd samozrejme to nemas zalohovany ze doufam ze se ti podari dostat to z neho ven
a jeste neco jednou jsem takhle prehazoval hdd a poskodil jsem kabel znas to tahani za ksandu ne samozrejme jsem tam asi natrh nakej dratek tak jsem dal novou a ok tak to trebas testni
Kdepak, tyhle základní prohazovací testy jsem projel všechny...
Ty fotky (aspoň ty poslední) bych snad ještě dokázal rekonstruovat z CD, která jsem foceným kočkám dával, ale větší problém jsou data Maulice a to, že mě teď má za nezodpovědného hňupáka ... a má pravdu!!!
kdybys potreboval elektroniku k tomu tvymu disku, a nemohl to sehnat u vas v praglu, tak bych ti klidne pucil ze svyho ibm 60gxp 40gb....a myslim ze pokud ten disk odesel, tak mu odesla elektronika (diky tomu druhymu)...takze kdybys chtel, tak no problem...
akorat bys musel sehnat nekoho, kdo to umi prehodit, nebot ja to neumim
jo a prisel bych tim o zaruku ? kdyby jo tak to by bylo blby...