Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: GeForce4 440+TvOut(ktery nemuzu rozchodit)

Standardní GeForce4 440+TvOut(ktery nemuzu rozchodit)

Mam GeForce4 440 a TvOut nemuzu rozchodit. TvOut je asi S-video. Dostal jsem ke grafice jen kablik S-video --> S-video A TEN JE MI NA NIC! Proboha, neznam moc lidi, co maji na televizi nebo videu S-video vstup. No, co uz. Koupil jsem si propojku(kabel) S-video --> Cinch. Grafika to nadetekuje, povoli mi to aj prepnout na TV, ale nic se nedeje. Na TV neni zadny signal....
    A jeste TvTool6.8 mi pise, ze nenasla zadny tv-chip, ale v informaci o grafice mi to pise nv17(nebo tak neco).

Standardní

to mas este v pohode ja to neprepnu ani sofverove
    PIV 2.53GHz,ABIT BD7II,512MB DDR 333MHz,80 baracuda ata IV,SILURO G4TI4600,

Standardní Re: GeForce4 440+TvOut(ktery nemuzu rozchodit)

Citace Původně odeslal mata
    Mam GeForce4 440 a TvOut nemuzu rozchodit. TvOut je asi S-video. Dostal jsem ke grafice jen kablik S-video --> S-video A TEN JE MI NA NIC! Proboha, neznam moc lidi, co maji na televizi nebo videu S-video vstup. No, co uz. Koupil jsem si propojku(kabel) S-video --> Cinch. Grafika to nadetekuje, povoli mi to aj prepnout na TV, ale nic se nedeje. Na TV neni zadny signal....
    A jeste TvTool6.8 mi pise, ze nenasla zadny tv-chip, ale v informaci o grafice mi to pise nv17(nebo tak neco).

mas na telke cinch alebo to davas cez Scart?

ak ti to detekuju detonatory:
    1. zly kontakt v kabli - ver mi mal som to iste, dal som dole koncovky, chvilka prace s pajkou a obraz je ako vino

2. cinch na TV alebo Scart je Video Out - tiez som si myslel ze cinch je cinch, ale omyl nieje to tak, ak je cinch priamo na TV tak moze byt aj ten chybny, ak je to scart tak je to tym ze je bude zly scart alebo video out.

3. normu nadstav na PAL
    AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ

Standardní

Mam vystudovanou SPSE v oboru Elektronicke pocitacove systemy, ted studuju druhym rokem VOS - Telekomunikace (a aplikaci v PC....), takze tomu trochu rozumim. Na TV mam tech cinchu vic... tak kam pripojuju vystup z karty... tak tam je napsane VIDEO IN - myslim ze omyl je nemozny, protoze tam pripojuju i kameru(obraz je good). Takze chyba je asi v Kabelu svideo--->cinch. A pritom sem ho koupil ... v ALFACOMPU!!!!! (bohuzel pres jednoho cloveka...ten nevzal paragon...taze nemuzu reklamovat). NO, kabel budu muset asi skontrolovat a prepajet... ale CHCI SE ZEPTAT: nema nekdo schema na zapojeni toho kabelu, je mozne ze ty potvory to spletly a treba(nedej buh) spletli signal se zem......!!!!

Member
    Vliv
    281

Standardní

Už jsem ti to psal jinde, ale kdyby sis toho nevšim tak:

Redukci S-video/cinch uděláš jednoduše.
    Přibalený S-video (jakýkoliv) kabel přeřízni.
    Vyjuknou na tebe dva stíněné dráty, ty odizoluj.
    Na koupený cinch konektor (asi 10,-Kč) připájej na vnějšek stínění (zem) a na vnitřní kolík ty dva dráty dohromady (žádný odpor ani kondík není třeba).

A redukce je hotova

Napiš jestli to pomohlo. Držím palce.
    Under rekonstruction....

Standardní hmm..

to otestuju... jeste dneska ... hm... ale jeste ..small dotaz... ohledne TVTOOL 6.8... stahnul jsem si z originalni stranky www.tvtool.de ,ale napisemi ze nenasel tv-chip na grf. karte. Je to urcite tim, ze v tvttool6.8 jeste asi nepocitali s g4(mx440 ma chip asi nv18, nebo neco takoveho--mozna pisu blbosti). MNO, nema nekdo updatovanou verzi tvtool, aby to fakalo aj na g4-440, nebo nejaky jiny program. Jde mi hlavne o to, abych si mohl pustit film(nebo hru) na televizi a monitor klidne mohl vypnout.....

Standardní Re: hmm..

Citace Původně odeslal mata
    to otestuju... jeste dneska ... hm... ale jeste ..small dotaz... ohledne TVTOOL 6.8... stahnul jsem si z originalni stranky www.tvtool.de ,ale napisemi ze nenasel tv-chip na grf. karte. Je to urcite tim, ze v tvttool6.8 jeste asi nepocitali s g4(mx440 ma chip asi nv18, nebo neco takoveho--mozna pisu blbosti). MNO, nema nekdo updatovanou verzi tvtool, aby to fakalo aj na g4-440, nebo nejaky jiny program. Jde mi hlavne o to, abych si mohl pustit film(nebo hru) na televizi a monitor klidne mohl vypnout.....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Mandrake 10
    Založil jama v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 57
    Poslední příspěvek: 06.01.2005, 16:36
  2. Nemuzu rozchodit pc<->pc
    Založil lolo v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 08.05.2004, 21:47
  3. MSI MS-StarForce GeForce4 MX 440 (NVIDIA GeForce4 MX 440)
    Založil Rado58 v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 01.12.2002, 12:05

Pravidla přispívání