Citace Původně odeslal Comby
Mal som ten isty problem na Durone 650 + PCChips M807. Pocitac isiel v pohode od roku 2001, povodne som tam mal W98, neskor W2K. Asi po dvoch rokoch pouzivania W2K (jar 2005) system zacal padat do BSOD s tou hlaskou. Myslel som si, ze to vyriesi nova instalacia systemu, avsak uz pocas instalacie sa zacala objavovat uvedena hlaska: raz pocas formatovania, raz pocas kopirovania suborov z CD na disk, ale nikdy som sa nedostal dalej ako po druhy restart. Postupne som vymenil pamete, grafiku, zdroj, disk, ATA kable, az zostal procesor a doska. Vypol som aj podporu ACPI v Biose, ale nepomohlo, lebo pocitac nedokazal ani nabootovat z CD. Potom som skusil nainstalovat W98, instalacia prebehla bez problemov, no po dvoch dnoch scandisk stale hlasil vadne subory na disku. Kedze mi taky system nevyhovoval, tak som vymenil dosku a uz to nerobi.
Takze skus vymenit dosku.
EDIT: a na starej doske je skoro kazdy kondenzator vypukly.
Takže idem reklamovať aj dosku. Chcem vymeniť dosku, lebo neide Windows, chcem reklamovať procák, lebo je tam pošahaný chladič, ktorý je nespávne namontovaný. Už vidím, že to bude sranda, hlavne vo VO.