Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Blacklist + Tago

Standardní Blacklist + Tago

Zdravim,
    obdrzel jsem dva ranky zaroven:
    cerna listina bazaru a tago
    Vyjadruju nesouhlas.
    Chtel bych to tady probrat, protoze se mi nezda adekvatni oduvodneni, ktere mi podal Spec.
    nekamaradim s vama

Standardní

GABO - vyzval jsi me abych ty zalezitosti vysvetlil.
    To jsem udelal. Chci aby tady moje vyjadreni bylo zpet.
    Je to mozne?

EDIT ... mISHA

Citace Původně odeslal Xima
    Citace Původně odeslal GABO
    Zdravim,
    Vyjadruju nesouhlas.
    Chtel bych to tady probrat, protoze se mi nezda adekvatni oduvodneni, ktere mi podal Spec.
    Tak zacni Xima od seba co za vysvetlenie ti k tomu dal Spec...
    zde jsem mel porusit pravidla obchodovanim pres SZ:
    predne bych chtel rict, ze jak t_k tak Dona Carlose znam osobne a nejednou jsme spolu obchodovali, komunikujeme normalne jak pres ICQ tak telefonicky

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=92912
    t_k mi poslal SMS, ze ma nejake dily, ktere by me mohly zajimat a ja mu odpovedel, ze predbezne beru a ze to jeste potvrdim
    mezitim si t_k zalozil na foru thread a tam ty veci nabidnul s tim, ze uvedl, ze veci mi rezervuje do doby nez potvrdim, coz jsem udelal
    nicmene mel dalsi nabidky a ja mu nabidnul, ze koupim vsechno co prodava (mel toho vic) ale za urcitych podminek.
    nakonec jsme se dohodli (na cene, lhute, doprave, atp.) a ja napsal, do prislusneho threadu (aby bylo jasne kdo to koupil) ze to beru

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=93188
    zde jsem mel rozjednane a nedoresene nejake veci s Donem Carlosem. Mel jsem se u nej stavit doma a vyzvednout je a pritom obdrzet penize, pricemz jsem mu nabidnul to, ze mi zaplati procesorem s doplatkem. DC rozdil ceny bral jako nabidku na procesor a uvedl to do threadu.

Takze obe nabidky byly necim podminene a na neco navazane a proto jsem je konzultoval nejprve predem a pote potvrdil v threadu.
    Nemyslim si, ze jsem nekoho poskodil.
    nekamaradim s vama

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

Tak Spec sa pravdepodobne pretukol a neskontroloval po sebe ze nahodil Rank v ktorom je zaratane aj tago. Tymto sa ospravedlnujeme.

Xima co sa tyka ost. zalezitosti okolo ciernej listiny bazaru bol tento rank regulerne odhlasovany moderatormi a adminami fora. A kvoli comu> je toho viac:

- Xima komerčně systematicky inzeruje zboží pochybného původu...
    - za toto http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=92912
    - za toto http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=93188
    - proste robis v bazare bordel - holubnik

Viac o tom ja diskutovat nebudem, ak sa to nepaci a budes nadalej protestovat nech sa paci - dostanes BAN.
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Administrátor Avatar uživatele Spec
    Vliv
    300

Standardní Re: Blacklist + Tago

Zdravim,
    Vyjadruju nesouhlas.
    Omlouvám se, pokud jsem ti přidělil dva ranky, chtěl jsem ti přidělit jen BL.
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání