Citace Původně odeslal Jusuf
Chtel bych si koupit hdd box + disk, ale nic moc o tom nevim. Jestli 2,5 hdd staci napajet z usb a 3,5 musi mit externi napajeni, nebo jestli to zavisi na disku? protoze napajeni jen z usb mi pripada dost pohodlnejsi... A nevim na co si dat pozor, tady na foru sem to trochu procital a vypada to ze je s nima dost problemu... Nabidka je velka a taky cenovy rozpeti, v cem sou lepsi ty drazsi boxy, maji nejaky featurky navic nebo je to jen design? Diky za odpovedi.
na 2,5" disk ti imho staci napajeni z USB, na 3,5 potrebujes trafo... mam zkusenost s jednou vychytavkou co meli na CZC... byl to kabel do USB a mel
klasicky IDE na 3,5" a na 2,5" zaroven.. k tomu byl externi zdroj velikosti nabijecky na notes... stalo to asi 400... jinak s funkcnosti nic moc... nesetkal sem se s tim aby mi prez to nejel nejakej 2,5" disk, ale jinak velky disky mi v tom z mejch nejel ani jeden.. kamaradovi ano ale z mich trech maxtoru ani jeden... vypisovalo to nejakou chybu po instalaci ovladacu na danej disk (ovladace byli nainstalovany, novy HW vsak nebude pracovat spravne--nebo tak nejak ) snad jen si overit kompatibilitu vsech tvejch HDD s ruznymi zarizenimi...