Výsledky 1 až 25 z 56

Téma: Novy firefox blbne

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Ja mam stejnou zkusenost se skakanim stranky, vzdy to bylo mezipolohou skrolovaciho kolecka, stacilo ho "proskrolovat" (ted se musi chudak Palacky obracet v hrobe ). A to se jedna o Logitech MX700 mysku.
    Je ale pravda, ze na moc jineho nez prochazeni webu kolecko u mysi nevyuziju, takze se ten efekt jinde neprojevil.
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Standardní Re: Novy firefox blbne

mam f1.5 na cistem systemu (winxp sp2) a pokazde kdyz chci neco stahnout tak mi to pristupuje k diskete a ozve se ten hnusny zvuk trrrrrrrrrrrrrr (hleda disketu), pak to normalne stahne na misto kde chci ale je to fakt otrava - kdyz dam od disketovky disketu tak nedela ten zvuk ale stejne sviti - takze tam pristupuje...
    nesetkal se s tim nekdo?
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

- Zkus natvrdo nastavit defaultni misto pro stahovani pokud nemas
    - Smaz si historii stahovani
    - v about:config najit a opravit browser.download.lastDir pokud je to nastaveno na a:

Tot vse co me z hlavy napada

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    279

mi pro změnu dělá jiné neplechy. někdy při načítání stránky se tak na cca 60 sekund zasekne. když stránku stopnu a hned reloadnu, tak to jede v poho téměř ihned. připojením to není (100Mbit/100Mbit). opera 8.5-9 to nedělá, ie taky ne.
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Junior Member Avatar uživatele miLLs
    Věk
    39
    Vliv
    251

Ja mam Win2003, mozillou 1.5 jsem preinstaloval nejakou starou verzi mozily(asi 1.0.7) a jede mi uz 2 tydny naprosto bez prolemu...

Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Věk
    41
    Vliv
    282

me se zase stava ze po otevreni nejakyho odkazu mi naskoci tabulka kde si firefox zada o CD proste klasicka tabulka jako kdyz kliknete na CDromku a neni v ni CD.. jenze moznosti sou Storno, pokracovat, a nevim.. at klikam na cokoliv tak se nic nedeje a tabulka naskakuje znovu... cca po minute klikani se firefox vypne a musim ho zapnout znova... taky nevim cim to je...
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Citace Původně odeslal J.Wade
    me se zase stava ze po otevreni nejakyho odkazu mi naskoci tabulka kde si firefox zada o CD proste klasicka tabulka jako kdyz kliknete na CDromku a neni v ni CD.. jenze moznosti sou Storno, pokracovat, a nevim.. at klikam na cokoliv tak se nic nedeje a tabulka naskakuje znovu... cca po minute klikani se firefox vypne a musim ho zapnout znova... taky nevim cim to je...
    No to je popis Dej priklad linku, u ktereho to dela. Normalni link ci ze chces neco stahnout?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání