Citace Původně odeslal Jack68
chtel bych se jeste zeptat je dulezite mit wifi v pda??NEvim jak to presne funguje.Chtel bych pouzivat mapu dynavix a ta pry v budoucnu 2006 ma aktualizovat nehody uzavirky atd.Ale to bude delat pomoci gps ne pomoci wifi ne?Co budu muset krome koupi pda udelat aby mi fungovalo gps?
Kurna to je ale zmatek

WiFi - bezdratove pripojeni k siti at uz dvou nebo vicero pocitacu, PDA, fotaku, disku atd ...
- z toho si preber jestli je pro tebe dulezite miti v PDA WiFi

Dynavix je navigacni system - rozumej program s mapou, potrebujes k nemu GPS - ta doda data pro zjisteni polohy - ta je bud do CF slotu, nebo Bluetooth, nebo pres kabel

Dynavix se prodava bud:
All-in-one Set - je tam mapa, PDA, a GPS
mobile set - je tam mapa a GPS
mapa - jen mapa

Jinak aktualizace zavisi na tom co podporuje vyrobce mapy, pokud budou podporovat aktualizaci, tak "pres GPS" to rozhodne nebude, to jen dodava aktualni polohu, aktualizace bude pomoci stazen i nejakych dat z netu, tzn bud pres mobil, nebo aktualizaci po pripojeni k pocitaci, nebo pro synchronizaci, ... Na to se ti pak muze hodit ta WiFina, pripojis se ve meste k nejakemu bodu a stahnes aktualizace a je to

EDIT: jinak ve svete "tzv. pevnych navigacnich sad automobilu" je bezna aktualizace pres RDS radii, ale jak jsem pasl vyse, nepodarilo se mi zjistit zda to nejaka stanice u nas podporuje