Citace Původně odeslal Darth Maul
Citace Původně odeslal tiktak
Pokud je skutecne v haji elektronika, tak se samozrejme daj zachranit data jen rozebranim a vyndanim mechaniky, ktera se umisti do jineho elektronicky funkcniho obalu (nejlepe stejny disk - znacka, typ, velikost) nekde snad v nejaky fa tohle delaji za uplatu, ze kdyz je disk mechanicky OK, stahnou ti z nej data, ale kde, to uz jsem fakt zapomnel...

Zkus jeste disk nechat nejakou hodinku v klidu a pak vyzkouset na jinym boardu, jestli si ani tam nepipne, tak je s nejvetsi pravdepodobnosti mrtvej...
Díky, nový board bude snad v pondělí, nový disk taky, tak snad půjde ten starý rozdýchat, nebo aspoň vycucnout...
Je rok a půl starý, takže s reklamací by snad nemusel být problém - jen o ta data se bojím, protože tam mám např. všechny svoje dosavaní fotky...
ouu sverit svoje fotky IBM hdd samozrejme to nemas zalohovany ze doufam ze se ti podari dostat to z neho ven
a jeste neco jednou jsem takhle prehazoval hdd a poskodil jsem kabel znas to tahani za ksandu ne samozrejme jsem tam asi natrh nakej dratek tak jsem dal novou a ok tak to trebas testni