Zdravim, mám menší problém, zkoušel jsem to tu hledat ale na nic sem nenarazil.
Připojili jsme si s přítelkyní k sobě svoje počítače přes kříženej síťovej kabel, všechno jsme nastavili tak jak má bejt, už jsem dřív (jen s jiným počítačem) počítače propojoval a všechno šlo, takže vim co a jak nastavit aby to šlo.
Problém je v tom, že já se k ní dostanu bez jakýhokoli omezení, můžu přijímat i k ní odesílat, ale ona se ke mě nedostane, vždycky to vyhodí tohle:
Položka //bobr není přístupná, zřejmě nemáte dostatečná oprávnění pro přístup k této položce, obraťte se na správce serveru a ověřte oprávnění. Přístup byl odepřen
Jenže já tu žádný nastavení zabezpečený nemam, všechno je vypnutý, firewall, i v zabezpečení jsem dal povolit pro celej počítač neomezenej přístup všem, ale pořád to nejde. Máme oba Win XP Professional.
Ptal jsem se na to známých, s jedním jsme zkoušeli všechno možný co ho napadlo (má vychozenou výpočetku takže něco málo ví) ale nic, pak jsem narazil na kluka, kterej má v práci stejnej problém, byl se jim na to prý i podívat správce sítě ale nevěděl si s tim rady taky, jen jim řekl že to je "chyba XPček"...Tak by mě zajímalo jestli se s tim někdo nesetkal a jestli jo, jak to vyřešil, děkuju.