nevim proc bych se mel preklikavat u grafiky...Původně odeslal Perfect_
![]()
napsal jsem nekde, ze je pomalejsi ? nenapsal...ale porovnej si dostupnost hitachi, a porovnej si dostupnost seagate...provnej si spolehlivost tohoto konkretniho hitachi, a porovnej si spolehlivost tohoto konkretniho seagate. ja tvrdim, ze v tehle kapacite neni rozdil...navic SATA2 a hitachi a nForce4 chyby napriklad....take super co ? proste mi prislo, ze zadani tohoto kompu neni "chci_nabusenou_masinu_a_nevadi_ze_se_budu_14_dni_ srat_s_tim_abych_to_vyladil", ale spise "chci_to_postavit_a_nevedet_o_tom".
troufam si tvrdit, ze 99% pocitacu v CR tahnou zdroje eurocase, 99% mych sestav je bohuzel take eurocase, a nikdy jediny problem...NIKDY. a myslim ze prodavam dost dlouho...
za ty prachy ten eurocase neni spatnej...a jsem si jist, ze 400w eurocase BOHATE prumernou s754 sestavu jako je tato bez problemu utahne, resp jeste mi zadni lidi nevolali, ze by jim vyhorel pocitac ode me a at s tim neco delam![]()
v katalogu mame jen WD, samsung, seagate, ale samozrejme delame i hitachi a maxtor...
a jeste si dovollim jeden edit: imho obvzlaste u case by mel rozhodnout zakaznik, co je "normalni" a co ne, protoze tam jde o design, a 90% lidi nevysvetlis, ze treba neni uplne off topic koukat po skrini, ktera bude mit jakz takz odvetravani...v cemz zrovna ten asus teda vazne exceluje![]()
![]()

Odpověď s citací