Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: ATI Omega Drivers 2.6.83 (Cat 5.11)

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní ATI Omega Drivers 2.6.83 (Cat 5.11)

Včera vyšly nové Omegy www.omegadrivers.net
    Download 21.9MB: http://www.ngohq.com/home.php?page=F...eme&dwn_id=232

What's New in Omega Drivers?
    v2.6.83[*] Based on the Catalyst 5.11 Official drivers.
    [+] New, more advanced installer! Hope you like it.
    [+] Added support for a few more 3rd party ATI cards.
    [+] Individual tweaks for Standard and FireGL cards, that should solve the FireGL problems with OGL.

Note:
    I did a lot of testing to make sure the new installer works as intended, but it still may have some bugs, so if you find ANY problems with the new installer/uninstaller, please mail me and let me know.

Known Issues:
    Some of the settings for both D3D & OGL will not be synchronized between ATT and the normal ATI CP, you must only use one of them to make changes, the best option is to use ATT since the ATI CP does not support changes to AI and in order to use the advanced D3D/OGL features. Changes made in ATT will work on games and such but the changes will not be reflected in the normal ATI CP since ATI stores the registry values that the CP reads separate from the actual values in the registry.

Important Info:
    Since these drivers include a non-standard version of ATT, I would recommend that if you have any previous version of ATT installed, please uninstall it before installing these drivers, not doing so may cause unknown problems.

Nevím jak komu, ale mně na rozdíl od oficiálních Catalystů 5.11 zmizelo zběsilé škubání v NFS:MW... Snad to není náhoda
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Standardní Re: ATI Omega Drivers 2.6.83 (Cat 5.11)

Citace Původně odeslal Vykuk
    Nevím jak komu, ale mně na rozdíl od oficiálních Catalystů 5.11 zmizelo zběsilé škubání v NFS:MW... Snad to není náhoda
    To zni dobre jdu to testnout a poreferuju
    EDIT:// Tak v tech needech je to skutecne lepsi
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Senior Member Avatar uživatele Jirka_koffee
    Vliv
    282

Standardní

Ja uz nevim.. Sice jsou pekny tyhle ovladace, kvalita obrazu mi pripada trosku lepsi a i vykon sel trosinku nahoru... Ale cukani obrazu v NFSMW se nezlepsilo, ba naopak. Ted to je jako by bylo auto na gume - jede, jede a najednou se to strasne zpomali, treba na 2-3 vteriny, navic s neprijemnym cukanim... Pritom fps neklesne pod 30 ja si to snad plynule nezahraju...

Asi se vratim k CAT 5.11

Jak spravne na ovladace? Odinstal starych - restart - install novych - restart?
    Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Standardní

Jo tak jeste upresnim, sice se to neskube, ale to zato zpomaluje obcas
    No jeste ze me most wanted diky zkriplenymu ovladani volantem nebavi
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Standardní

Citace Původně odeslal Jirka_koffee
    ...uninstall starych, reboot do nudzoveho rezimu+Driver Cleaner,restart + install novych, restart => tento "sposob" pouzivam ja
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ...uninstall starych, reboot do nudzoveho rezimu+Driver Cleaner,restart + install novych, restart => tento "sposob" pouzivam ja
    a co všechno v DC odebrat? vše co tam je s ATI nebo jen něco?

Standardní

Ja uz nevim.. Sice jsou pekny tyhle ovladace, kvalita obrazu mi pripada trosku lepsi a i vykon sel trosinku nahoru... Ale cukani obrazu v NFSMW se nezlepsilo, ba naopak. Ted to je jako by bylo auto na gume - jede, jede a najednou se to strasne zpomali, treba na 2-3 vteriny, navic s neprijemnym cukanim... Pritom fps neklesne pod 30 ja si to snad plynule nezahraju...

Asi se vratim k CAT 5.11
    asi tak
    i v 3D marku 03 mi to dává o celých 300bodů míň...
    vracim se na 5.10a jsou best

Member Avatar uživatele Wotan
    Věk
    42
    Vliv
    277

Standardní

Tak sem je vcera nainstalil a skubani v nfs:mw zmizelo .
    E5200@3,6Ghz, 3GB DDR2 GEIL CL4 @ 864 4-4-4-12-2T, gigabyte P35-DS3L, gigabyte hd4850 625@700/2000@2200,
    2 x seagate 250gb sata2, samsung 640gb sata2, 160gb hitachi sata2, wd20gb 2 mb cache, LG-GSA4120B, forton blue storm 2 500W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání