Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Pc s ntb,ping: Casovy limit pro odezvu vyprsel- VYRESENO

Member Avatar uživatele otas
    Věk
    38
    Vliv
    280

Standardní Pc s ntb,ping: Casovy limit pro odezvu vyprsel- VYRESENO

Ahoj. Jsem co se siti tyce uplna lama tak me tu neukamenujte... Propojuju muj stolni pc s ntb. Mam krizenej kabel. IP adresy 192.168.1.1 a 192.168.1.2. Ping mi hlasi ze casovy limit pro odezvu vyprsel-bylo mi receno ze to neco blokuje. Na obou je XP SP2 a v centru zabezpeceni sem vypnul firewall. Co jestes tim aby to fachalo? Dikes
    HP nx6110 Celeron M 1.4GHz 512MB 40GB DVD-RW WiFi BlueTooh - po smrti :-(
    Nyni SL510 :-/

Standardní

Zkus zkontrolovat kabel a sitovky, neco z toho muze byt spatne. Jinak me ted nic nenapada,

One more turn, one more turn, one more turn .....

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Dvě otázky:

1) už jsi někdy síťoval ten pc nebo nb?
    2) je na tom pc síťovka integrovaná nebo dokoupená?

add 1) pokud jo a všechno jelo v pohodě, tak problém vidím s nastavením nebo s firewallem.
    Propoj pc a nb a mrkni do síťovýcých připojeních, pokud připojení hlásí že je aktivní, tak kábl by měl být v pohodě. Zkus mrknout jestli na ikonce připojení není malý zámek (což značí, že připojení je chráněno Firewallem) pokud jo, tak ve vlastnostech je záložka a tam ho vypni. Pak nastav IP PC:192.168.1.1 maska:255.255.0.0 IP NB:192.168.1.2 maska:255.255.0.0. A zkus to pingnout START-spusit: z PC ping 192.168.1.2 nebo z NB ping 192.168.1.1.

add 2)
    pokud jsi ji dokoupil, tak ji zkus vyndat a pak znovu dát do kompu. Už se mi párkrát stalo, že se mi jevila jako dobře naistalovaná, ale opak byl pravdou.

Už tu bylo hodně podobných témat, ale jak říkám. Je to naprd, když to člověk nevidí na vlastní oči.
    Life Is Too Short.

Věk
    38
    Vliv
    280

Standardní

Kabel je ok. Zamecek tam neni, respektive byl ale firewal sem vypnul. Kdyz na liste u hodin otevru to pripojeni tak u notase tam sice pomalu ale prece jen nabihaj odeslany pakety. U PCcka tam nenabiha vubec nic-myslim si ze tedy problem je na jeho strane. Pockam az pristi vikend prijede mlada s obdobnym notasem a zkusim to propojit notas. Jestli to pojede tak budu mit jistotu ze problem je PCcko. Jinak zatim diky za rady a jestli nekoho neco napadne nebojte se prispet

btw Z vlastnich zkusenosti s otcem vim jak tezky je resit obdobny problemy kdyz u toho clovek nesedi. Tim vic ze jeho clovek musi navigovat stylem - v pravym dolnim rohu obrazovky klikni na toto

Věk
    38
    Vliv
    280

Standardní

Problem vyresen. Vyreklamoval sem jednu sitovku, vymenili mi ji za jinou a funguje to. Nenapadlo me ze b to mohlo byt sitovkou, mel sem totiz 2 a na obou to delalo stejnou chybu. Pricemz na ty nereklamovany sem jeste pred nejakym casem fungoval na lance....

Dekuji vsem zucastnenym za rady

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání