Citace Původně odeslal mISHA
ad vypnuti soucasti > vypada to, ze se komp dostane do stavu skoro standby ( vsechno je napajene, jen je vypnuty cpu a grafika ).

ad zapnuti zdrojem > bios, polozka AC power loss start v power managementu

ad danix > wtf?

ad grafika > vetsina kompu se pri vyndani zandani nejake karty ( paklize jsou pod proudem ) zapnou. nicmene mozne poskozeni tam byt muze. preci jen elektrikare ucili, ze paklize se v necem chteji hrabat, tak to musi byt odpojene od site. pokud nejsi elektrikar ci nedodrzujes zakladni pravidla, tak co se v tom hrabes?
Zapnuti zdrojem - diky

Danix - live distribuce linuxu, zkousel jsem ji protoze jste psali ze je to chyba win, ale dela to i kdyz to vypnu z toho danixu...

grafika - elektrikar nejsem, ale 50tku mam (studuju FEL) - jen jsem proste zapomel vypnout zdroj Navic to dotknuti sroubovakem bylo opravdu velice lehke, na desce neni v zadnem pripade vubec nic videt...

Citace Původně odeslal ra
Citace Původně odeslal sendik
Ahoj, mam problem - nechce se mi vypinat pocitac.

Napada nekoho neco jak to vyresit?
dat v biosu default nastaveni >pokud to nepomuze zkusit preinstalit win (opruz) > pokud zas nic, tak je to asi v hw (deska > reklamace nebo nahodit novejsi bios)
Default bios jsem zkousel - nepomuze.
Do reinstalu se mi vubec nechce, a navic si myslim ze mi to taky nepomuze - zkousel jsem vypinani z linuxu a dela to to same..
Takze to asi bude fakt deska

Diky za rady