Citace Původně odeslal jmatejka
Citace Původně odeslal MV
Citace Původně odeslal jmatejka
Citace Původně odeslal MV
Poslednich par let jsem nakupoval u CC a vzdy spokojenost, az na mou posledni zkusenost.
Skladam pocitac pro zname pod stromecek, objednal jsem tedy dily u CC a vyzvedl osobne cca pred tydnem. V podstate kompletni vnitrnosti PC az na grafiku a case (ve vyberu nemeli zadnou co by se mi libila).
Vahal jsem jestli mam vzit kejs v alzasoftu, ale nakonec jsem si to rozmyslel a pozdeji objednal taky v czechcomputeru http://www.czechcomputer.cz/cat_tree..._path_start=27 (sice trochu drazsi nez jsem planoval ale budiz). Case sem si nechal dorucit postou, vcera vyzvedl a vse namontoval. Klasicka skladacka jako hromady dalsich
Jenze po zapnuti to zasmrdelo a konec, tak jsem to honem vypnul a kouknul se co se stalo. Zespoda ohorela elektronika na HDD maxtor 120GB http://mv.webzdarma.cz/misc/hdd1.jpg

Zdroj s diskem jsem vymontoval, ostatni komponenty vyzkousel u sebe a byly ok.

Dnes jsem to donesl do CC a reklamacni technik se vyjadril tak, ze na disku se jedna o mechanicke poskozeni a ze mi ho tedy podle reklamacniho radu nevezme
Kdyz jsem chtel vyreklamovat zdroj, doporucil mi at si koupim disk novy a zdroj s novym diskem mi na miste vyzkousi - to jsem odmitl a dohodli jsme se aspon na tom, ze zdroj zapoji u nich (bez toho abych kupoval disk). Coz se stalo - zdroj namontoval do sestavy a bezel (cca 2min do bootu XP). Takze zdroj mam zpet jakozto funkcni, tezko rict, zda to nedela jina vetev atd, no testovat ho dukladne na svem hw nebudu
K disku mi vypsal protokol ze se jedna o pozarucni opravu, ze ho posle maxtoru, pricemz mi jasne rekl ze prakticky nemam narok na vymenu. Takova "reklamace" se pry potahne klidne i treba 3 mesice, a nejspis disk nevyreklamuji.
Poradi mi nekdo co mam delat? vsechny dily jsou z CC, prakticky nove, jen disk se tak ocitnul hned mimo zaruku, tak k cemu mi teda je nejaka zarucni doba? Vypada to, ze jsem vyhodil minimalne 2000kc ....
Novy disk sice nejspis koupim, ale v tom shorelem mam stale zmine dva tisice kc.
To je bohužel riziko při montáži PC, když se to už později nestane tak se nedá prokázat že by to bylo zdrojem. Moc mě to mrzí, ale s tím se nedá nic dělat, příště raději využijte naší služby a nechte si PC zdarma smontovat a otestovat.
Tim tedy chcete rict, ze mam disk bez zaruky a penize vyhodil? To teda pekne dekuji
Zbozi jsem objednaval nadvakrat, takze i kdybych chtel, sestavu jsem si smontovat nemohl nechat, navic jsem u Vas jeste nebral grafickou kartu, a vypada to ze si ji radsi objednam jinde
Navic jak posilal obrazky rainbow, asi se nejedna o ojedinely problem ze?
Tak je to skutečně pravda, tento problém se u disků Maxtor někdy stává, kolega disk vymění.

Zajímalo by mě jestli se to stává i u MaxLine III a proč je u nich (MLIII) záruka "pouze" 3 roky místo 5. Podotýkám, že jeden od Vás mám.

Jinak MAXimální spokojenost s CC. Děkuji.