Zdravím všechny..mám takovej problém.
Pořídil jsem si novou základní desku a to DFI NF3 250 Al (teď už vím co je zač, pude asi z barácku) , a procesor AMD Sempron64 2600+..... Všecko nainstaluju do case, naběhne v pořádku, pouštím se do instalace woken XP se SP2, formát disku, wokna se doinstalujou... Naběhnou, pustím se do instalace ovladačů, a jaký bylo moje překvapení když byl počítač hrozně pomalej pač byl zatíženej procesor na 90-100%..tak jsem si řekl že zkusím jiné ovladače, ale to nepomohlo.. Zkoušel jsem potom jiné nastavení biosu atd. ale také nepomohlo...tak jsem pak dlouho laboroval s windowzama, hledal jsem spyware, viry atd....ale nikde nic, měl jsem totiž navíc při instalaci odpojenej síťovej kabel. A podotýkám že disk byl zformátovanej a na předchozí sestavě nebyly problémy s viry (to kdyby třeba někdo něco namítal že mohl být vir v boot sectoru hadru). Takže tady bych problém nehledal. Tak jsme potom ještě asi 2x přeinstalnul widle + ovladače apod. ale nic nepomohlo. Během dvou dnů jsem vyzkoušel snad vše co mě a jiné lidi napadlo ale nic nepomohlo.
sestava: DFI NF3 250Al
AMD Sempron 2600+ jádro E6
graf. TNT2 .....pouze půjčená, abych mohl rozběhnout kompo (?nemohlo by to být ní?)
2x256MB RAM Seitec (nikdy jsem s nima neměl problémy, na předchozí sestavě běželi na CL 2)- zkoušel jsem i jeden modul a prohodit je
Zdroj EC 300W s 12 cm fanem...zkoušel i jiné. 400W atd.