Citace Původně odeslal Tomas.1
Citace Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
Citace Původně odeslal Tomas.1
Fakt se ten Opteron 144 oproti Venice 3200+ respektive 3000+ vyplati - jak je to s taktovanim?
Kdyz nereagujes na moje ani na kámošovo SZ, můžeš mi vysvětlit,co to mělo znamenat s tim prodejem komponent přes bazar?
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=93466&highlight=
Za zbozi jsem nabidnul nejvic, dokonce si to i sam uznal a zacali jsme se domlouvat na placení. Na dobírku jsi se vykrucoval,ze to poslat nechces, ale hlavne abych poslal penize na ucet a ze ty to pak posles. Kdyz sem z tebe dostal,ze jezdis pres Plzeň,tak jsem ti navrhnul osobku až bude vlak stát v Plzni. Na to ses taky vymlouval, že prej nebudeš sebou tahat jednu desku s procesorem a jeste grafiku a hlavně pak jezdit ve vlaku s 6000 Kč (nějak nechápu- já teďka jezdil tejden po MHDčkach v Plzni s 20 000 v peněžence a to byly veškerý moje úspory....) Takže sem si řek,že je to nějaký podezřelý, že si pro to radši dojedu s kámošem osobně. Buď do Tachova nebo do Prahy a ty na to,že je to to nejlepší. Netrvalo ani den a v threadu je že je to prodáno a LOCK. Když jsem ti psal,co to má jako znamenat,tak jsi nereagoval. Připadá mi to, že si mě s kámošem chtěl nějak podělat a osobkou by ti to nevyšlo. Hlavně poslat peníze na ůčet. To mi bylo hned podezřelý. Jinak jsem si nevšim,že by jsi psal do threadu,že prodáváš i jinde nebo tak něco. Jo a nejvíc mě dostala ta tvoje věta na konci:
Z mé strany můžete očekávat férové jednání a to také očekávám i od kupujícího.

Jinak samozřejmě veškerý svoje tvrzení mohu prokázat-mám uložené SZ.
A velmi durazne ti doporucuji aby si me prestal osocovat z nejakeho podezreleho chovani, pokud jezdis po Plzni v MHD s 20 000,- tak je to tvuj problem a pripadne i tva ztrata, ja to takhle nedelam, prodal jsem tady jiz docela dost veci, posledne to bylo dokonce LCD co slo dokonce postou a vse bylo ok, vic k tomu nemam co rici.
Jo, to jsem tady taky zapomnel napsat. O LCD jsem si schvalne prosel vsechny tvy prispevky v bazaru a o monitoru nikde ani slovo. Takze to ti klidně věřit můžu,ale taky nemusim.
No a ty mi chces rict,ze kdyz to posles postou a penize dostanes na ucet, ze je to rychlejsi a "pohodlnejsi" nez kdyz sedneme do auta a prijdem si proto osobne az k tobe domu,tak jak bylo domluveno a tvoji stranou potvrzeno,ze tak to bude nejlepsi? Co je to sakra za jednani,kdyz napises,ze takhle osobkou to bude nejlepsi a za zady to vzapeti temer v ten samy den prodas nekomu jinemu(jestli jsi to vubec prodal) A jeste ta tvoje veta o férovym jednání a že to samý očekáváš i od kupujícího. Tak proč férově neodpovíš a hraješ přes SZ mrtvýho brouka? Zprávu sis přečet už někdy v pondělí a doteď jsi neodpověděl! A jeste se pak vztekas, co si to dovoluju tebe tady osočovat... Tohle neokecáš