muzu prohodit cerny draty mezi sebou? jde o to ze jsem si zkratil kabely a ted uz se mi nechce rozebirat zdroj abych se podival odkud kam draty vedou...
muzu prohodit cerny draty mezi sebou? jde o to ze jsem si zkratil kabely a ted uz se mi nechce rozebirat zdroj abych se podival odkud kam draty vedou...
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■ Snow Leopard 10.6.6
No nechci se chvástat, ale oba jsou přeci zem. Myslím, že ano. Pokud se pletu, tak mě prosím opravte.
Dum spiro, spero
Neprohazoval bych +12V se zemíale jinak stejný barvy mezi sebou bez problému. Všechny černý sou ve zdroji zapojený v jednom místě.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك
jsem si to myslel, ale je lepsi zetat se odborniku nez neco odpalim![]()
takze plz lock![]()
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■ Snow Leopard 10.6.6
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)