Citace Původně odeslal theedge
Re Vinc Black: Teda chlape ten profesor je vážně hodně špatnej. Někde jsem četl že fotka je malování světlem a to světlo je tady dost mizerný. A tím až tak nemyslím že je ho málo a že ti kompakt díky vysokýmu ISO šumí - ale je to plochý a neplastický. Ta osvícená plocha napravo strhává moc pozornosti a profesor (model) je proti ní hodně v ustraní a ve stínu.
K tomu šumu ... šumí ti to dost, ale ne vždy to musí být uplně na škodu. Ale když mám takto zašuměnou fotku, tak je lepší ji vždy převést na černobílo kde ten šum až tak navadí, ba dokonce k BW fotce tek nějak patří (zvláš´t když to má tak špatný bervy jako toto).
Kompo se mi taky nelíbí - ať už díky té výše popsané bílé ploše, tak tím že máš oči moc na polovině fotky. To u portrétů nepůsobí až na vyjímky dobře. Tentokrát je to pro mne fakt mizernej výcvak z nudy ... soráč.
V těchto světelnejch podmínkách je blbost fotit.
jo z nudy to bylo, podle me je dobre ze tam ta byla plocha je,upoutava vice pozornost to ano, dyt je to taky prednaska...
portret je to mizernej to uznavam, ale taky to nepocitam jako portret.. a Kabu rozhodne ne jako modela , jinak dik za vytky neco si k srdci vemu a neco asi ne