TO McMarty:
Mas pravdu, asi to sem opravdu nepatri.
Presunout celou slozku Documents a Setings je asi to nejtezsi co jsem kdy delal. Muzu ti doporucit free program Xteq (X-Setup Pro) , kde jde nastavit ty nejzakladnejsi cesty v seckci System->File System->Folders a tam nastavic co potrebujes.
Pak jsem taky objevil funkci v Start->Programy->Příslušenstí->Nástroje pro správu->Správa počítače----- ->Místní uživatele a skupiny->Uživatelé... S tim jsem si ale nikdy nehrál, takže nevim co to dělá. Mužeš vyzkoušet a pak mi poslat SZ.

A ted jak jsem to presunul. Nainstaloval jsem win98 pak WinXP. Z win98 jsem zkopiroval (NE presunul) Documents a Settings na D:. Spustil WinXP
Start regedit Najit a nahradit C:\Docu za D:\Docu. Tak a ted ta zakernost
v nekolika mistech je misto C napsanej %systemRoot% nebo tak nejak a to se musi zmenit taky na D:
Restart Smazani C:\Documents a Settings
Pokud jsem na neco nezapomnel, tak by to ted melo fungovat.

Protoze je tam toho nahrazovani pomerne dost Muzes si taky ty registry vyexporotvat nahradit v notepadu a vratit. Pak to ale stejne musis udelat i manualne, protoze neco ti tam zustane. Neco sice nejde nahradit, ale to nevadi.

Uvdeny navod je bez zaruky a dopurucuju ho delat na cerstve nainstalovane Windows.

P.S. Timto zpusobem jsem dostal Win98 a XP na jeden odil. Uz rok mi bezi bez konfliktu
P.P.S. Pokud nekdo zna lepsi postup necht mi da vedet