asi som sa tam zle vyjadril, ale normalne i945/955 doska bez dodatocneho IDE radica ma 1 (JEDEN) IDE konektor, tj 2 zariadenia a ja potrebujem minimalne 3 zariadenia pripojit, tj aspon 2 konektory potrebujem, tj uz musi mat dalsi dodatocny radic a potom sa uz predavaju iba s 3 konektormi. tj su s 1 (pre mna malo) alebo s 3 ide konektormi.

mam cd napalovacku, dvd citacku only a hdd, vsetky tri veci IDE, takze 1 konektor a 2 zariadenia je malo. keby mam dvd-writer, tak povedzme, staci aj 1 konektor.

pozrel som si aj tie tvoje linky, tak napr, ten prvy je MSI doska (msi nechcem, ale to by este nevadilo), je to 915 chipset (chcem min 945-podpora novsich cpu) a pisu tam 2x IDE - a tym maju na mysli 2x ide zariadenia (=1 konektor) a ako som uz pisal... to je malo.

tento 300W zdroj som pouzival s celeronom 500, ale videl som na nete nejake grafy, kde pisali, ze Pentium 4 630 3000 MHz (napokon mam ten) ma pri idle cely system spotrebu 154 W a pri zatazi 214 W.. takze teoreticky by mal stacit aj ten moj 300W mercury-kobian