Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problem s MSI KT880 Delta + Leadtek GF A6600GT TDH

Standardní Problem s MSI KT880 Delta + Leadtek GF A6600GT TDH

Zdravím všechny
    Ve hrách je všechno v pohodě ale když pracuji v WIN tak je vše taková pomalé. Jako kdyby nestíhala grafika. Prostě grafika přetejká když třeba minimalizuju okno. A nebo když mě najede IE s obrázky a chci rychle rolovat tak to zase jakoby nestíhá a přetýká grafika jak kdyby nebyla nainstalováná(A CPU se hned vytíží na 100%). Nevíte co stím?? Nebude to někde v nastavení Biosu jak je tam to V-link?? Nebo tak něco? Drivery mám nový ale zkoušel sem i starší. Bios je nejnovejší. A furt stejný.
    Prolezl jsem celý fórum a nikde žádná rada, tak prosím adminy o "no-lock".
    PS: Někde jsem četl, že to snad dělá SP2, ale nechci mít zase děravý widle
    CPU: AMD Opteron 144 MB: DFI nF4 Ultra Infinity COOL: BOX;) MEM: 2x Kingmax 512 MB PC 3200 CL 2.5 4-3-3 -6
    VGA: Leadtec GF A6600GT THDHDD: 2x WD 160GB 8MB SATA + WD 120GB Sound: onboard Monitor: FSC P19-2 Zdroj: Chill Innovation 510W

Senior Member
    Vliv
    264

Standardní

to ti dělá na tom PC co máš v popisu?? Kolik W máš zdroj?? na to co máš je 350W fortron třeba dost málo?! Jestli máš paměti grafiku po OC tak to zkus dát na default! Co takhle Nové Widdowsy?? Ale NE přeinstalovat!! Vzít HDD do jiného PC tam ho nejlíp sformátovat na na takhle čistý HDD nainstalovat vše nově! Já to jak si koupil MSI G6600 udělal a bez problémů!! PS: neinstaloval jsi si náhodou nové ovladače pro VIA čipset že ne??!! Protože jestli jo tak to je na 100% těma novejma ovladačema pro VIA!! poslední co mě chodí na VIA KT880 normálně jsou VIAHyperion4in1455v S novýma mám ty problémy co popisuješ na PC co mám v popise!!
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    358

Standardní

a) neuvedl jsi zadny popis toho, kde mas problem ( prosim ZADNY "VIZ PODPIS" )

b) neuvedl jsi zadny popis toho, kdy to zacalo.

c) http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=69545

d) lock
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání