Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: DVD rekordéry panasonic a 1 sekunda

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní DVD rekordéry panasonic a 1 sekunda

Hodlám si koupit rekordér a u Panasonicu mě přijemně překvapila informace, že start záznamu ze stavu VYP/STANDBY je 1 sekunda, takže se ptám. Je tomu tak i v praxi, nebo se jedná jen o reklamní trik? Díky

Standardní

mel jsem ho nez jsem ho vyreklamoval a rovnou rikam, ze ani omylem
    Všeho chuť

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

No moment, proč? Než jej koupím

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

1s je fyzikalni nesmysl, predne musi nejdriv nebehnout HW a pak se ti taky musi roztocit to medium a ve finale se nejdriv musi zapsat leadin. Osobne si myslim, ze pod 5s se nedostanes. Samo by moh nejdriv zacit zapisovat nekam do pameti,ale i tak to moc neurychlis.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Fyzicky ano, ale možná tam mají nějakou cache, stejně tak jako mají/měly MD rekordéry od Sony, kde jsi taky začal nahrávat od času minus 5 sekund, takže by mohl signál jít do cache, mezitíám se rozjede kolco a pak se začne zpětně zapisovat z toho bufferu.. No uvidím, dnes mi ho mají dovézt.

Standardní

Nechci si hrat na odbornika, ale tuhle info jsem cetl jen v souvislosti s HDD rekorderem a ze stavu STBY, pak bych tomu realne veril. Pri zaznamu na DVD je ti IMHO nesmysl.
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Standardní

jenom pro info: thomson dvdrekordér kterej vlastním nahrává až za 10-20sekund v závislosti nevím na čem

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Ja bych to videl asi tak, jako ze M$ Visra prej ma nastartovat za 4s. Jasne, mozna se za 4s objevi okynko "login" ale po nadatlovani hesla to bude dalsi minutu nepouzitelny a bude to chroupat po disku jak divy. Nekam se ty 4GB prece musej nacpat (RAM + Swap).
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Tak jej jám doma - je to 80GB, typ 50

Reklamní letáky nelžou, nahrávka se odpálí takřka okamžitě, a to na HDD i na DVD-RAM. On se totiž ten přistroj cca minutu před plánovaným začátkem nahrávání probudí (navenek je vypnutý, ale uvnitř už médium ševelí) a s příchodem VPSka začne nahrávat přesně.

Jinak jsem jej včera večer potrápil, neboť Branky body vteřiny po jedenácté měly skluz, takže jsem v době kdy už dávno měl pořad probíhat teprve rekordér vypnul, on se umrtvil úplně, ale začal nahrávat i tak zcela jistě ne později než dvě sekundy po začátku, takže spokojenost

Jelikož běžné programy pro přehrávání a editaci DVd (Power DVD6, Všechno od ULEADu nebo TMPGEncu) přehryznou i formát DVD-RAM, nevidím ve svých očich důvod kupovat jiný rekordér než Panasonic

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

ten lepší, tzn EGK za 10990 na www.DNO.cézet

Standardní

no když si myslel nahrávání z vps tak to uměj všechny nahrávat včas, ale když je vypnutej vložíš dovnitř nový dvd a budeš chtít během vteřiny nahrávat třeba z digitální kamery tak to asi nepůjde. Zkus to docela by mě to zajímalo protože mě to u thomsona opravdu zabere nějakej čas než zchroustá dvdéčko a začne nahrávat z externích zdrojů

Standardní

pri vps nahrava vcas aj moj vcr
    ono treba rozlisovat nahravanie na dvd-ram (co ma pokial viem iba panasonic), ktore verim, ze zacne ovela rychlejsie ako dvd+/-rw

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Tak jsem to vyzkoušel, z vypnutého režimu jsem ten krám zapnul a hned dal REC. Objevila se hláška Please wait... a za něco okolo sekundy to začalo nahrávat na HDD, na RAM asi 3 sekundy, na DVD-RW to trvalo cca 10 sec. Takže na HDD a RAM je to v poho.

Standardní

Este mi prosim ta povedz ako je na to pristroj s hlucnostou, predsa len je tam disk, ktory sa predpokladam toci stale ked je zariadenie zapnute + je tam dvd mechanika... Je to uplne tiche alebo to ma nejaky pocutelny zvuk?

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Ze tří metrů neslyšíš vůbec nic, musíš být půlmetr u toho a slyšíš jen když to finalizuje nebo načítá, jinak HDD vůbec ne

Standardní

Super, dik. Hladal som nieco co ma hdd, dvd-ram a este vie prehravat aj divx ale nic take som nenasiel, snad dalsia rada panasonicu. Ale asi zoberiem solidny hdd/dvd-ram rekorder (panasonic) a divx budem prevadzkovat cez lacnejsi prehravac.

==
    edit:
    V com je EG-K lepsi? Nenasiel som ziadny zasadny rozdiel okrem toho co pisu na webe, ze EG-K ma Guide Plus a ine dialkove ovladanie. Nevies, co je to Guide Plus? Ma to nieco spolocne so zoznamom TV stanic?

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Noo, je lepší jen tím Guide +, které ale využiješ jen u satelitních zahraničních kanálů, jinak jsou stejné. DivX neřeším, koupil jsem si i plazumovku za 60k, takže se opravdu nehodlám koukat na něco tak nekvalitního Jinak mám propojenou TV s kompem, to mi stačí. Ale HDD/DVD rekordér Panasonic je fakt kauf. Nahraješ na RAM, nemusíš nic finalizovat a už to láduješ do kompu

Standardní

OK, dik za info. Skor sa mi hodi strieborna farba tak preto... DivX nema cenu rozoberat, o to mi tu nejde.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Já kvituju s povděkem, že je na výber barva a vzal jsem černou, ať mi to ladí k aparátu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání