Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Jak udělat V-Mod detailněji na MSI X700 pro

Standardní Jak udělat V-Mod detailněji na MSI X700 pro

Zdarvím. Chtěl bych se zeptat, jak udělt volt mod na X700 pro. Našel jsem si už aj fotky co mám dělat, ale nevím jenom kolik mám nastavit ten odpor zezačátku? Mám ho tam nechat na 0 nebo na plno - 20K? Jak to vůbec funguje? Když se tam zvíší odpor, tak se to jako by začne víc snažit s napětím nebo jak? Kolik tam mám zezačátku nechat odpor jak to na to připájím? Předem dík za odpověd.

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=3051

Standardní

Opravdu si rozmysli, jestli do toho chceš jít... řekněme, že šance grafiky na přežití nejsou v tomto případě velký.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

Proč myslíš? 3 roky studuju výpočetní techniku a elektrotechniku na škole. Jenom mě to zajímá jak to funguje. A proč myslíš, že přehoří?

Standardní

Na zaciatok to musis nastavit na 20k. Pripoj si tam voltmeter a sleduj napatie a postupne mu pridavaj. Bezpecne pridanie je +0.2V, viac uz len podla teplot...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Standardní Re: Jak udělat V-Mod detailněji na MSI X700 pro

Mozem sa spytat, ci by sa tam nedal dat bios z XT
    Rad by som to vedel, bo chcem kupit abit X700Pro z bazaru a ten ma 1,6ns pamate, len sa s nimi neda dostat cez 500MHz. Asik blbo nastaveny bios. Na V-mod si netrufam, tak sa chcem spytat ci flash biosu na xt je mozny
    www.djmixes2k.com Djmixes2k re-opened April 26th 2001 when the previous owner decided to quit. We changed the concept a bit and decided to only post privately recorded livesets and mixes. No commercial releases can or will be found here.
    Best DJ`s: Paul Oakenfold, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren a DJ Tiesto
    PC: X2 3600+ Brisbane # MSI K9AGM2-L onboard Sound and VGA @ 64MB # 2x1GB Kingston 667MHZ 5-6-5-15 2T# 2x WD1200JS # LG 4167B # Chill 450A3 # FSC P19-2

Standardní Re: Jak udělat V-Mod detailněji na MSI X700 pro

Treba skusit - pouzi RamBios, pripadne maj v zalohe PCI kartu Alebo si stiahni BIOS - povodny z karty, napriklad cez ATi Tray Tools, uprav takty + casovanie a flashni ho...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání